Välkommen till Resia Affärsresor

Vi vågar påstå att ert företags affärsresande blir enklare, bättre och mer kostnadseffektivt när ni ger Resia förtroendet att bli er affärsresebyrå!

Resia Affärsresors framgång beror på vår orubbliga tro på den personliga relationen och servicen. Vi lägger stor vikt vid att lära känna er och era behov. Vi erbjuder alltid en personlig kontakt och service dygnet runt. En trygghet om resan inte går som det är tänkt. Vårt mål är att ge er ett så bekymmersfritt resande som möjligt. Låt oss ta hand om era affärsresor så sparar ni både tid och pengar.

Välkommen till Resia
Karin Wadmark, Produktchef Affärsresor.

Fem skäl att välja Resia Affärsresor

Vi sparar tid åt dig
Våra kunder uttrycker sig gärna uppskattande om vår förmåga att hitta de bästa resealternativen. Utifrån dina önskemål anstränger vi oss för att göra resan ännu lite bättre och därmed även spara på din och företagets dyrbara tid.

Vi sänker dina totala resekostnader
Våra kunder ger oss bästa betyg när det gäller att sänka deras resekostnader. Genom avtal med alla de viktiga aktörerna i resebranschen har vi möjlighet att jämföra alternativ och priser och på så sätt hitta rätt resa till dig som kund. Med bra lösningar och verktyg minskar vi även de administrativa kostnaderna för dig och ditt företag.

Vi finns där när du behöver oss
Hos oss kan du få en personlig resesäljare på din ort som lär känna dig och dina behov. Vi erbjuder också svensktalande 24-timmars service 365 dagar om året. Vill du hellre boka dina resor själv så är vårt självbokningssystem ”Resia boka själv” ett bra alternativ.

Vi anpassar oss efter våra kunder
Tack vare korta beslutsvägar kan vi anpassa oss efter våra kunder och deras behov. Varje kund är viktig och vi lyssnar och presenterar de lösningar som passar just ditt företag bäst.

Vi försäkrar dig om en trygg affärsresa
Det oväntade och omöjliga kan inträffa. Snökaos, askmoln och inställda turer. När det inte går som planerat kontaktar vi de kunder som berörs personligen. Med vår kompetens, våra kontakter och genvägar ser vi till så att du kan genomföra din resa på bästa sätt. Det är tryggt att veta att vi jobbar för dig om du råkar bli strandsatt någonstans i världen.
 

Träffa några av våra nöjda kunder

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig i vår folder Resa i arbetet.

 

Vill du bli kund hos oss? Maila till foretag@resia.se

 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp