Boka senast 31/1

Längtar du efter solvarma stränder och härligt poolhäng? Gör en lucka i almanackan i vår eller sommar och boka en resa med Apollo till utvalda öar i Grekland. Välj bland pärlorna Karpathos, Zakynthos, Kefalonia, Santorini, Naxos, Paros, Antiparos och Samos. 

Fram till den 31 januari får du 1.000:- rabatt/bokning när du bokar din Apollo-resa till någon av nämnda öar hos Resia. Gäller avreseorter Köpenhamn, Göteborg och Stockholm.

Nu har vi även 1000:- rabatt/bokning på resor från utvalda lokala avreseorter! 
Rabatten gäller på flyg från Umeå, Luleå och Skellefteå till Rhodos och Kreta, från Östersund till Rhodos samt från Visby till Kreta och Kroatien.

Bokningsinformation:
Gäller nybokning av charterresa med namngivet hotell från alla avreseorter i perioden 1/5-11/6 och 14/8-30/9 2017. Boka senast 31/1 2017. 

Gäller nybokning av charterresa med namngivet hotell. Minst 2 pers/bokning. Vid bokning för 1 person gäller 500:- rabatt.  Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välj avreseperiod

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.