Charterresor till Grekland.

Charter till Grekland

Unna dig en solig charter till Grekland och upplev detta lands fantastiska örike! Kalkvita stenhus med blå kupoler, pittoreska gränder, ljuvliga smaker, kristallklart vatten och paradisstränder är bara några av de saker som Grekland brukar förknippas med.

Landet har länge varit ett av svenskarnas mest populära resmål. Här är det lätt att hitta guldkorn att förälska sig i: allt från små vikar med sagolika snorklingsmöjligheter till långgrunda barnvänliga stränder.  Hitta din favorit bland strandbarerna där du kan ta en glass eller en kall frappé (iskaffe) i skydd från solen. Se solnedgången från en charmig taverna på kvällen medan du avnjuter läckerheter från det grekiska medelhavsköket. Ta också tillfället i akt under din charterresa att upptäcka några av Greklands fantastiska sevärdheter. 

Just nu har vi kampanj med Apollo! Boka en charter till Greklands pärlor Kos, Rhodos, Kreta eller Korfu innan den 11 december så får du 1.000:- rabatt/bokning. Gäller nybokning av charterresa med namngivet hotell från alla avreseorter i perioden 1/4-11/6 2017. 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.