Res till solen i vinter med Apollo

Vackra stränder, vajande palmer, god mat och spännande utflykter. Boka din resa nu och försäkra dig om härliga soldagar i vinter! 

Just nu erbjuder vi 1.000:- rabatt/bokning på alla charterresor till Teneriffa, Lanzarote, Dominikanska republiken, Kuba och Dubai. Gäller avresor 9/1-20/4 2017.

Vid bokning online uppge kampanjkoden: resia

Välj bland destinationer nedan.

Bokningsinformation:
Gäller nybokning av charterresa med namngivet hotell från alla avreseorter i perioden 9/1-20/4 2017. Boka senast 11/12 2016. Gäller avreseorter Köpenhamn, Malmö, Göteborg och Stockholm till Lanzarote och Teneriffa och avreseorter Stockholm, Köpenhamn och Oslo till Kuba, Dominikanska republiken och Dubai.Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Tropiska strandparadis

Upplev Kanarieöarna

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.