Boka senast 26 mars

Sensommarrea med Apollo

Förläng sommaren och hitta din semesterpärla med Apollo! Njut av härliga stränder, skönt restaurangliv och lata dagar tillsammans med nära och kära. Boka en resa till Kos, Korfu, östra Kreta, Gran Canaria, Kroatien (Brac, Hvar, Makarska Rivieran, Solaris, Split, Vodice, Korcula) eller Algarve i Portugal och få 1.000:- rabatt/bokning.  Uppge följande kampanjkod vid bokning: resiasommar.

Bokningsinformation: Erbjudandet gäller avresor 1/8-30/9 2017. Boka senast 26 mars. 

Gäller nybokning av charterresa samt prisperioder enligt specificering ovan. Ej ospecificerat boende eller endast flyg. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.