Minisemester i Tyskland

Äntligen är den här. Tiden på året då man kan besöka glittrande julmarknader, njuta av god mat och umgås med vänner och familj i mysiga miljöer. Just nu har du möjlighet att boka en weekend till Tyskland med Stena Line till ett bra pris.

Passa på att kombinera nytta med nöje och handla ombord i Stena Lines Bordershop inför julens alla festligheter!

Weekend i Kiel

Koppla av ombord och njut av vår populära All inclusive-buffé eller A la carte-restaurang. Vakna upp mitt i Kiel och upptäck Tyskland. Du får två härliga kvällar ombord och en natt iland.  

Prisexempel båtresa samt boende en natt på 3-stjärniga Hotel Astor: 
fr. 1 299:-/person
Totalt fr. 2 598:-/2 personer

I priset ingår:
• Båtresa t /r
• Dubbelrum inkl. frukost
• En natt på 3-stjärniga Hotel Astor

Göteborg–Kiel t/r. Insides 2-bäddshytt med över- och underbädd. Priset gäller vid 2 personer i hytten. Annan hyttkategori mot tillägg. Erbjudandet gäller t o m 31/12 2016.

 
 

Weekend i Lübeck

Du får två härliga kvällar ombord och en heldag att upptäcka Tyskland. 

Prisexempel båtresa samt boende en natt på 4-stjärniga Hotel Holiday Inn:
fr. 1.399:-/person
Totalt fr. 2.798:-/2 personer

I priset ingår:
• Båtresa t /r
• Dubbelrum inkl. frukost
• En natt på 4-stjärniga Hotel Holiday Inn

Göteborg–Kiel t/r. Insides 2-bäddshytt med över- och underbädd. Priset gäller vid 2 personer i hytten.  Under perioden 20/11–18/12 tillkommer 655:-/rum på Hotel Holiday Inn. Erbjudandet gäller t o m 31/12 2016.

Bordershop

Passa på att handla inför julens alla festligheter. Du kan spara upp till 60% mot ordinarie pris iland på stora delar av vårt sortiment. Ombord hittar du även låga priser på parfym, kosmetika, leksaker, smycken och godis.

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.