Boka föreläsare och moderator till ert event

Resia hjälper till med allt vad gäller möten, event och konferens. Det innebär också att föreslå rätt föreläsare, debattledare eller moderator till ert arrangemang, och det gör vi gärna.

Behöver ni en namnkunnig expert, en diplomatisk moderator eller en humoristisk debattledare? Vi hjälper er att boka föreläsare och moderator till ert arrangemang. Oavsett om ni ordnar en kul kick off eller en formell årsstämma kan vi tillsammans med er ta fram rätt person, som passar ert syfte och er budget. Ena gången är det en lokal profil från näringslivet som behövs, nästa gång kanske ni vill lyssna till Fredrik Reinfeldt eller Bill Clinton. Vi ordnar kontrakt och all annan administration, inklusive ekonomin. Ni kommer med önskemålen, vi tar fram lösningen.

Vem vill ni boka till ert nästa event? Kontakta oss, så hjälper vi er.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.