"Vi adderar värde både för den enskilda resenären och företaget, det är här vi gör skillnad!"

Karin Wadmark, produktchef för Resia Affärsresor

Bokningsförfrågan

Min förfrågan gäller

Affärsresa Konferensresa

Resia utsedd till Bästa affärsresebyrå 2016

För åttonde gången utses Resia till Sveriges bästa affärsresebyrå i marknadsundersökningen Business Travel Awards 2016 - Customers’ Choice. Det handlar om kundnöjdhet och resultatet visar att enkla och smidiga reselösningar, pålitlighet samt förmåga att ge störst värde för pengarna är några av de områden där affärsresenärerna anser att Resia är i topp.

- "Vi vet att ett smidigt resande är en viktig del av våra kunders verksamhet. En nära relation gör det lättare att hitta rätt lösning för varje kund och detta jobbar vi engagerat med varje dag. Vi vill förtjäna vår position som en trygg och pålitlig partner genom att visa att vi adderar värde både för den enskilda resenären och företaget, det är här vi kan göra skillnad", säger Karin Wadmark, produktchef för affärsresor på Resia.

Vi vill gärna ha med dig och ditt företag i framgången

Personlig service och rådgivning tillsammans med ett brett utbud utgör kärnan i Resias erbjudande för affärskunder. Med extra värden, flexibilitet och utvecklade tekniska lösningar har erbjudandet till affärsresenärer blivit tydligare. Resultatet är fler kunder – både små företag på mindre orter och större rikstäckande verksamheter.

Sedan denna oberoende undersökning startades för 10 år sedan har Resia utsetts till Sveriges bästa affärsresebyrå i Business Travel Awards 8 gånger! 

- "Vi är så stolta över att återigen vinna priset som Sveriges bästa affärsresebyrå. För oss är det ett kvitto på att vår glädje, vårt engagemang och vår omsorg om varje kund verkligen når ut och att det uppskattas", säger Eva Moen Adolfsson, koncernchef på Resia Travel Group, och tillägger;

- "Ett riktigt varmt tack till alla som har medverkat i undersökningen och att ni visat oss förtroendet i år igen!"

Resia rekommenderas av sina kunder

Resenärernas höga benägenhet att rekommendera Resia till vänner och kollegor gör att Resia återigen, och med god marginal, vinner Sveriges bästa affärsresebyrå i tävlingen Business Travel Award 2016. Rekommendationsindex är en av tävlingsparametrarna och väger tungt i undersökningen som ligger till grund för utmärkelsen där ca 3000 beslutsfattare och affärsresenärer deltar.

Höga värden på alla bedömningspunkter

Resia får höga värden på alla bedömningspunkter och den jämna kvalitén förklarar varför Resia har korats till Sveriges bästa affärsresebyrå åtta gånger på tio år. Kunderna uttrycker i undersökningen att de uppskattar enkelhet och bekvämlighet, känner lugn och trygghet med Resia som en pålitlig partner där de dessutom får störst värde för pengarna.

Business Travel Awards

Resegeometri och SBTA har sedan 2007 delat ut priset Business Travel Award till den leverantör som har erhållit den högsta sammanvägda kundnöjdheten bland ca 3000 affärsresenärer och beslutsfattare i den svenska delen av den största och enda oberoende mätningen av affärsreseindustrin i Norden, Nordic Business Travel Brands. Undersökningen utförs för att möjliggöra en oberoende genomlysning av affärsresebranschen i förhållande till rådande trender. 

Resia är vinnare av kategorin Bästa resebyrå 2016
- "Resia har under alla år vi gjort dessa mätningar varit bland de främsta och vunnit flera gånger. Det är uppenbart att man har förutsättningar att ge sina affärsresekunder något extra samt en styrka att under så lång tid kunna bibehålla ett starkt kundförtroende", säger Jan Ogner, VD på Resegeometri Nordic AB.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.