Skapa din egen gruppresa

Vi har en fin tradition i Sverige att engagera oss privat i föreningar och klubbar och vi tycker också om att arrangera resor tillsammans med våra vänner. Vi vet att du med största sannolikhet också engagerar dig i föreningslivet och att du och dina vänner lägger mycket ideell tid på att era resor ska bli så bra som möjligt.

Efter över fyrtio år i Sverige och världen kan vi tipsa dig om hundratals fantastiska platser för er nästa gruppresa, och våra passionerade medarbetare letar ständigt efter nya överraskande bra upplevelser och resmål. Oavsett vad du planerar så har du oftast en tanke vad ni vill åstadkomma samt en ungefärlig budget. Kombinerar vi den insikten med vår kreativitet, samlade erfarenhet och det globala nätverk av olika partners vi har byggt upp under alla år, så kan vi tillsammans se till att ni får ut det bästa möjliga av den resa ni kanske sparat pengar till under en lång tid.

Skydda den investering du gör i en egen gruppresa

Dessutom vet du väl om att du skyddar investeringen som ni ska göra mot oförutsedda händelser, som strejker eller naturkatastrofer, när du köper din gruppresa  via en trygg och pålitlig partner som Resia. Bokar du de olika delarna själv eller via en partner som inte ställer erforderliga  garantier har du inte alls samma skydd. Klicka här för att läsa mer om det.

Gör det enkelt för dig

Kontakta ditt närmaste Resiakontor eller klicka här så kontaktar vi dig. Vi träffar dig gärna över en kopp kaffe och lyssnar med stora öron vad du vill göra för att sen kunna ge dig en skräddarsydd kostnadsfri offert . Vi lovar att det kommer att kännas spännande, tryggt och väldigt prisvärt.”Psst .… ska du ut och resa med företaget eller vara värd för en kongress så fixar vi självklart det också. Läs mer om Resia Möten, Event och Konferens

  EN UNIK UPPLEVELSE


   >  När ni är fler än 10 personer

   >  Unikt reseupplägg efter dina önskemål

   >  Välj din egen reslängd

   >  Välj aktiviteter och upplevelser efter dina intressen

iStock_91005221_LARGE-1320x361.jpg

Resia hjälper dig arrangera

Gruppresor med flyg

Genom våra IATA-rättigheter och stora volymer av flygbokningar så har vi etablerade samarbeten med de allra flesta av världens reguljär och lågprisflygbolag. Vi kan därför alltid hjälpa våra kunder att hitta de bästa flygbiljetterna och jämföra vad som är mest prisvärt när man tittar både på effektiv flygtid och pris.

Fördelen med att boka gruppbiljetter jämfört med de billigare individuella biljetterna, när gruppen är mer än 10 personer (för vissa flygbolag räcker 8 personer), är hos de flesta flygbolagen:

  • du inte behöver ha namnen på de som ska åka när man gör bokningen
  • vi kan oftast hålla bokningen preliminär ett tag utan att du behöver betala något och om du bestämmer dig för att bekräfta bokningen är det oftast bara en deposition som ska betalas in och slutbetalning sker sen ca: 30-45 dagar innan avresa.
  • det oftast är lite fördelaktigare regler som tillåter en viss antalsminskning utan kostnad så länge grupper håller sig över miniantalet för att ses som en grupp
  • hos Resia skyddar du dessutom din investering mot oväntade händelser typ strejker och naturkatastrofer enligt Resegarantilagen efter som vi som enda resebyrå i Sverige erbjuder samma skydd som om du bokar en paketresa fast du ”bara” bokat en gruppresa med flyg. Klicka här för att läsa mer om det unika erbjudandet.
Träningsresor

Träningsresor blir allt mer populärt. Att hitta precis rätt destination och skräddarsy ett bra upplägg är ett spännande projekt, men inte helt lätt. Vi hjälper er att planera, administrera och genomföra träningsresan på bästa sätt – så att ni får ut mesta möjliga av den peng ni vill investera.

Funderar ni på att arrangera en träningsresa har ni stor nytta av vår erfarenhet, vi har anordnat gruppresor i mer än 40 år! Vi har ett otroligt stort nätverk av pålitliga partners världen över, och vi kan tipsa er om många platser som kan passa för er nästa träningsresa. Och vi fortsätter jakten på nya upplevelser och oupptäckta resmål varje dag. Vart vill ni resa härnäst?

En träningsresa – tusen detaljer

Den ena träningsresan är inte den andra lik, och det är en utmaning vi gillar! När ni planerar en träningsresa utomlands är det många detaljer att tänka på för att helheten ska bli bra. Vi hjälper er! Vanliga frågor som vi kan besvara är:

  • Finns det en gräsmatta på hotellet där vi kan spärra av och rigga upp en ljudanläggning för att köra träningspass?
  • Går det att stänga av delar av poolen för vattenpass?
  • Finns det cykelförråd på hotellet, så att alla kan hyra cyklar?
  • Går det att ha morgonyoga på stranden?
  • Kan ni ordna instruktörer? Hur funkar det om vi vill ta med våra egna?

Som sagt, en träningsresa kräver en del förberedelse, och vi hjälper er gärna att planera upplägget in i minsta detalj. Vi kan också hjälpa er att sköta administrationen kring resan, som att ta emot anmälningar och fakturera deltagarna. Det hjälper er att spara mycket tid!

Intresseresor

Under construction

Träningsläger

Under construction

Klassresor och skolresor

Under construction

Läs mer här

Sportresor

Under construction

Resa med kompisgänget

Under construction

Jubileumsresor

Under construction

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.