Erbjudande 1: Florida runt (Nyhet!)

700:- rabatt/person

Upptäck härliga Florida! Swanson's har satt ihop en härlig rundresa, Florida runt, med svensk guide. Så här skriver de själva om resan: 

"Vi börjar med Orlando och dess nöjesparker. Via Kennedy Space Center tar vi oss ner till Miami Beach som i dag är verkligt hett. Häftig art deco, bad, men också besök i Little Havanna. Everglades är Floridas största naturattraktion. Vi åker bärplansbåt, ser alligatorer och mycket annat. På västkusten besöker vi Naples och Fort Myers, besöker Thomas Edisons och Henry Fords vinterhem. Resan avslutas med Florida Keys och Key West. "

Just nu får du 700:- rabatt/person vid bokning av rundresan hos Resia. Om du har rest med Swanson's tidigare får du dubbel rabatt!

Prisexempel Florida runt 12 dagar:
Stockholm fr. 31.050:-
Göteborg fr. 31.300:-
Köpenhamn fr. 31.530:-

Avresedatum 12/9 och 31/10 2017. 

Bokningsinformation: Boka senast 26/3. Rabatten är avdragen i prisexemplen och gäller fullt betalande vuxen (max 2 pers/rum).

Erbjudande 2: Veckopaket till Florida

2-rätters måltid på Hard Rock Café på köpet

Boka ett veckopaket till Florida (flyg och minst 7 hotellnätter) och få en 2-rätters måltid på Hard Rock Café.

Florida är ett av de populäraste turistmålen i USA och det är lätt att förstå varför. Här får du både en avkopplande och innehållsrik semester. Florida erbjuder ett behagligt klimat med härliga vattentemperaturer, milslånga fina stränder, amerikansk hotellstandard och nöjen i världsklass.

Erbjudandet gäller avresor 1/4-15/12 2017. Max 2 kuponger per rum.

Boka senast 26/3 2017.

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

 

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.