Så här tycker våra kunder

I mina ögon håller Resia på att förändra det svenska mötesindustrilandskapet. Roger Kellerman, Publisher på Meetings International

Publisher för facktidningen Meetings International sedan 2013. 30 års journalistisk erfarenhet inom den internationella mötesindustrin. Tidigare chefredaktör för tidningen KonferensVärlden (1989-2000) och före det chefredaktör för tidningen Mässor & Kongresser (1984-1989), idag Event & Expo. Skapare av MPI Sweden Chapter 1994. Initiativtagare till Mötesindustriveckan, där han är programansvarig.

Roger Kellerman nöjd kongresskund hos Resia

Roger Kellerman om Resia Kongress

I mina ögon håller Resia på att förändra det svenska mötesindustrilandskapet. Deras medvetna satsning på att skapa PCO-tjänster på många platser i Sverige, deras strategi att bli medlemmar i flera convention bureauer saknar motstycke i vårt land. De har redan på ett mycket påtagligt positivt sätt skapat en tredje stor PCO, vid sidan om Congrex och MCI. De kommer att växa sig ännu starkare inom mötesindustrin, men de tar också ett ansvar för att vara med och utveckla hela den svenska mötesindustrin. De är enligt vårt sätt att analysera utvecklingen idag en egen trend.

Resia arbetade mycket professionellt och omdömena var enbart positiva.

ANNIKA MALM
Universitetsadjunkt och projektledare
Include 2012

Läs mer

Annika Malm nöjd kongresskund hos Resia
Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp