Välkommen till Resia Kongress

Vårt mål med Resia Kongress är att genom vår erfarenhet kunna vägleda och hjälpa dig att på ett smidigt och effektivt sätt kunna planera och genomföra konferenser, kongresser eller andra möten på allra bästa sätt.

  • Du sparar både tid och pengar.
  • Du ska under de viktiga mötesdagarna kunna stå som stolt värd för ett hellyckat arrangemang!
  • Vi ger något utöver det förväntade till dina deltagare.
     

Vår specialiserade personal inom MEK (Möten, Event & Konferens) besitter hög kompetens och kreativitet . Utifrån överenskommen budget och syfte hanterar vi bl.a. webbsidor, anmälningar, boende, måltider, resor och andra arrangemang. Vi tar hand om allt det praktiska så att du som uppdragsgivare kan koncentrera dig på innehållet. Vi kan erbjuda både helhets- och dellösningar.

 

Välkommen till Resia
Ulla Conti, Projektledare, PCO Sverige

 

Läs mer om våra kongresstjänster

Hur många möten hanterar vi?

2012 genomförde Resias kontor totalt 2134 möten, event och konferensprojekt alltifrån det lilla styrgruppsmötet för 10 personer, den internationella vetenskapliga kongressen med deltagare från världens alla hörn som presenterar sina forskningsresultat, till kick-offen för 3000 företagskollegor med spännande utflykter och häftig underhållning.  2013 hade samma verksamhet vunnit ytterligare marknadsandelar och ökat med nästan 10% till 2346 genomförda projekt. 

Resia levererar tjänster med högt betyg från våra kunder och med resesäkerhet, kvalitet, miljö, energi och kostnadseffektivitet i fokus. 

Resias målsättning är vidare att erbjuda er bästa möjliga service i enlighet med er kravspecifikation och gemensamma mål.

Bakgrund

Resia AB etablerades 1974 och har idag 55 kontor i Sverige och onlineförsäljning i Skandinavien. På 19 av våra kontor bedriver vi kongressbyråverksamhet.

Resia omsätter ca fyra miljarder kronor och har ca 500 medarbetare med huvudkontor i Göteborg. Resia har gått med vinst varje år sedan bolaget startades. Resia har blivit utsedd till Bästa affärsresebyrå och vunnit Business Travel Award år 2007,2009, 2010, 2011, 2012 och 2013. Verksamheten omfattar förutom Kongress både Affärsresor, Möten, event & konferens samt Semesterresor.

Medlemskap i yrkesorganisationer

Resia är medlem i Meeting Professionals International (MPI). Resia är även aktiv medlem i Conventionbyråer i städer där vi har driftskontor. Resia är den PCO (Professional Congress Organiser) i Sverige som har flest medlemskap i landets Conventionbyråer, och sitter med i styr- och referensgrupp i flera av dessa.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp