Boka senast 28/6

Asiens pärlor 27 okt - 13 nov 2017

Följ med på en kryssning med Celebrity Cruises genom Sydostasien och upplev Hong Kong, Hanoi, Ho Chi Minh, Bangkok och Singapore. Resan inkluderar 2 utvalda utflykter, flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn, svensktalande färdledare och 14-nätters kryssning med helpension.

Prisexempel: Del i dubbelrum/del i insides dubbelhytt fr. 34.990:–/person

Läs mer om programmet och vad som ingår i resan här

Bokningsinformation

Anmälan sker direkt hos ditt lokala Resia kontor. Handpenning på 25% ska vara Resia tillhanda inom 7 dagar från bokningstillfället. Slutlikviden ska vara Resia tillhanda senast 30 juni 2017. Sista bokningsdag 28 juni 2017. 

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.