Boka senast 31 januari 

Rabatt, fickpengar och dryckespaket på köpet

Drömmer du om blått hav, bekväma solstolar, spännande matupplevelser och nya upptäckter? Följ med Celebrity Cruises på en lyxig kryssning i Karibien där passagerarna varje dag vaknar upp i en ny hamn. Just nu får du upp till 1.800:- i rabatt samt dryckespaket och 150 dollar i fickpengar att använda ombord!

Prisexempel, Karibien 7 nätter: fr. 9.843:-

Läs om våra erbjudanden längre ner på sidan!

 

Kryssning i Karibien

Kryssning från Fort Lauderdale med fartyget Celebrity Silhouette.

Resrutt: Fort Lauderdale, Florida - Cococay, Bahamas - Till havs - Cozumel, Mexiko - George Town, Grand Cayman  - Falmouth, Jamaica - Till havs - Fort Lauderdale, Florida

Prisexempel 7-nätters kryssning:
Balkonghytt: fr. 10 344:-/person
Utsideshytt: fr. 9.844:-/person

Psst... Just nu får du upp till 1.800:- i rabatt samt dryckespaket och 150 dollar i fickpengar på köpet! (Fråga oss för mer information)

Prisexempel avser avresa 16 april 2017.


 

Kryssning i Medelhavet

Kryssning från Rom med fartyget Celebrity Constelation.

Resrutt: Rom – Livorno – Portofino – Nice – Toulon – till havs – Ibiza – Palma – Barcelona

Prisexempel 9-nätters kryssning:
Balkonghytt: fr. 15.289:-/person
Utsideshytt: fr. 15.639:-/person

Psst... Just nu får du upp till 1.800:- i rabatt samt dryckespaket och 150 dollar i fickpengar på köpet! (Fråga oss för mer information)

Prisexempel avser avresa 22 juli 2017.


 

Prisvärd kryssning

Kampanj:
Upp till 1.800:- i rabatt samt dryckespaket och fickpengar på köpet( från utsideshytt)! Vid bokning av balkonghytt eller utsideshytt så är erbjudandet värt cirka 6.768:-/person.  

Rabatten gäller för max 1-4 personer i en hytt:   
450:- per person i rabatt för en insideshytt
900:- per person i rabatt för en utsides- eller balkonghytt
1 350:- per person i rabatt för en Concierge Class eller Aqua Class
1 800:- per person i rabatt för en Svit 

I tillägg får person 1-2 i hytten: 
- Ett Classic dryckesapaket och 150 USD (kurs 9.70) per person i en utsides-, balkong-, Concierge- eller Aqua-Class-hytt
- Ett Classic dryckesapaket, 150 USD per person, fritt Wi-fi och gratis dricks vid bokning av en svit
- 3:e och 4:e person får istället ett alkoholfritt dryckespaket och 40 minuters gratis internet ombord. 

I dryckespaketet ingår bland annat:

  • Läsk
  • Färskpressad juice
  • Kaffe och te
  • Vatten
  • Öl och vin
  • Cocktails

 

Om Celebrity Cruises

Celebrity Cruises har tio fartyg i sin flotta. Fartygen är elegant inredda i modern och lite trendig stil med gott om plats både i sällskapsrum och på däck. Celebritys fartyg har en exklusiv och smakfull inredning, stora hytter och sviter, hög servicenivå och god mat, allt som gjorde lyxkryssning en gång i tiden välkänt. 

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

Vilka är dina favoritrutter?
- Att kryssa runt i Karibien är min favorit. Cool och avslappnad stämning på öarna och stränder i världsklass samtidigt som solen värmer. Jag tycker att första gången så räcker det med en veckas kryssning. Man får så många intryck både ombord på fartyget och i land. 

Ditt bästa kryssningsminne?
- Jag minns särskilt en utflykt med katamaran till en öde strand på Bahamas. Vi var kanske 15 personer som hade valt den utflykten. Jag låg på ett nät med det turkosa vattnet rakt under mig och såg lyxhotellet Atlantis på vänster sida och en liten strandremsa på höger sida. Efter kanske en halvtimme var vi framme vid en öde ö med kritvit sand och några enstaka palmer. Magiskt.

För vem passar kryssning?
- Kryssningar passar absolut alla, barn som vuxna. Det finns allt från barnklubbar till champagnebarer, sena kvällsshower och mjukglassmaskiner ombord. Man kryssar om man vill koppla av och man kryssar när man vill uppleva mycket. Du bestämmer själv hur du vill ha det.

Bokningsinformation

Boka senast 31 januari 2017. Är gästerna under 18 år i Europa/21 år i USA serveras endast alkoholfritt.

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.