Lyxig kryssning i Karibien

Drömmer du om blått hav, bekväma solstolar, spännande matupplevelser och nya upptäckter? Följ med Celebrity Cruises på en lyxig kryssning i Karibien där passagerarna varje dag vaknar upp i en ny hamn.

Just nu kan du boka balkonghytt och dryckespaket till ett förmånligt pris!

Vill du ha mer information om kryssningar och få hjälp med din bokning? Skicka en intresseförfrågan så kontaktar vi dig!

Prisexempel

Kryssning från Miami med fartyget Celebrity Reflection

Resrutt: Miami, Florida – Till havs – Cozumel, Mexiko – George town, Grand Cayman – Falmouth, Jamaica – Labadee, Haiti – Till havs – Miami, Florida

Prisexempel 7-nätters kryssning:
Insideshytt: fr. 6.963:-/person
Balkonghytt inklusive dryckespaket: fr. 7.711:-/person Psst... Bokar du balkonghytt får du dryckespaket på köpet! (Fråga oss för mer information)

Prisexempel avser avresa 25 mars 2017.

Priserna är rörliga och varierar efter tillgång och efterfrågan.  

Om Celebrity Cruises

Celebrity Cruises har tio fartyg i sin flotta. Fartygen är elegant inredda i modern och lite trendig stil med gott om plats både i sällskapsrum och på däck. 

Celebritys fartyg har en exklusiv och smakfull inredning, stora hytter och sviter, hög servicenivå och god mat, allt som gjorde lyxkryssning en gång i tiden välkänt. 

Bokningsinformation

Vi rekommenderar att förboka övriga utflykter som kan vara av intresse då det är begränsat antal platser. Bokas senast 60 dagar innan avresa.

Anmälan sker direkt till din lokala Resiabutik. Sista bokningsdag är onsdag 4 januari 2017.

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.