Lyx och spektakulära vyer

Kryssa i Medelhavet

Sitter du och funderar på om du ska välja en resa till Rom, Grekland, Mallorca eller Barcelona? Varför välja bara en destination när du kan besöka alla på en och samma resa? Välj bort charterresan den här gången och välj istället en lyxig kryssning! På en kryssning besöker du varje dag ett nytt resmål och du befinner dig på ett flytande Resort som under natten enkelt och bekvämt transporterar dig mellan städerna och öarna ni besöker under kryssningen.

Just nu erbjuder vi prisvärda paket med Costa Cruises där både flyg och kryssning ingår. 

Passa på och boka en resa som blir ett härligt minne för livet!

 

 

Kryssning från Barcelona

Prisexempel: Flyg & Kryssning

Fartyg Costa Diadema 
8 dagar från Barcelona
Pris fr. 10.300:-/person (maj/juni)

Resrutt: Barcelona – Mallorca – Sardinien – Rom – Savona – Marseille – Barcelona

 


 

Kryssning från Rom

Prisexempel: Flyg & Kryssning

Fartyg Costa Pacifica
8 dagar från Savona
Pris fr. 8.995:-/person (april)

Resrutt: Rom – Savona - Marseille – Barcelona – Valencia – Sardinien – Rom

Costa Diadema

Costa Cruises fartyg seglar under italiensk flagga och din kryssningsupplevelse genomsyras av allt det bästa som Italien har att erbjuda. Costa Diadema är Costa Cruises största fartyg, med en kapacitet på 3724 passagerare. Alla gäster får en innovativ och modern upplevelse med ett stort utbud av underhållning, aktiviteter och restauranger. Costa Diadema är det första Costa fartyget som har en Teppanyaki restaurang ombord.

Det som vi kanske älskar mest med Italien är ju maten och drycken som bjuds där. Costa Cruises har tagit det bästa av det italienska köket och låter oss gäster njuta av det under hela kryssningen. Starta dagen ombord på Costa Diadema på absolut bästa sätt, med en illy-kaffe där bönorna har rostats i Trieste. En illy-kaffe avnjuts med fördel bäst i solskenet på Diademas unika utomhuspromenad ”Terazza sul mare”.

 

Kryssningstips

Tre frågor till Christoffer Johansson, kryssningsspecialist.

Det bästa med kryssning?
- Valmöjligheterna - oavsett om det handlar om mat och dryck, aktiviteter, underhållning, utflykter eller avkoppling – du bestämmer själv vad du vill göra.
På den traditionsenliga semestern åker man till en destination och sen hem igen. På en kryssning upplever du flera spännande destinationer från ett och samma boende så det blir som flera resor under samma resa.

Vad kan man göra ombord på kryssningsfartygen?
- Om man tittar på hur fartygen ser ut så är snarare frågan ”Vad kan man inte göra ombord?”. Oavsett om man kryssat innan eller inte, är intresserad av kultur och historia eller kanske föredrar högklassig underhållning medan man badar i en jacuzzi, så erbjuder fartygen något för alla.

Vad får man inte glömma att packa ner inför en kryssning?
- Utan inbördes ordning säger jag solglasögon, kamera, solkräm, badkläder och slutligen en riktigt bra bok.

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.