Flodkryssning
Boka senast 23/6

Flodkryssning 29 september–7 oktober 2017

Följ med på en härlig flodkryssning och upptäck de magnifika floderna Rhen, Neckar, Main, Mosel och Saar med Resia. Vi reser med Croisi Europes fartyg MS Leonard de Vinci. I priset ingår flyg från Stockholm, svensktalande färdledare, utflykter och kryssning med helpension.

Prisexempel: Del i utsides dubbelhytt fr. 23.440:–/person.

Läs mer om programmet och vad som ingår i resan här

 

 

Bokningsinformation

Anmälan sker direkt till ditt lokala Resia kontor. Handpenning på 25 % ska vara Resia tillhanda inom 7 dagar från bokningstillfället. Slutlikviden ska vara Resia tillhanda senast 30 juni 2017. Sista bokningsdag 23 juni 2017. 
Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.