Passa på - 20% rabatt!

Kryssa med Hurtigruten

Följ med på världens vackraste sjöresa där midnattssolen lyser och den norska kusten visar sig i sin allra vackraste sommarskrud. Hisnande naturupplevelser, solljus dygnet runt, mäktiga fjordar, unikt djurliv och spännande utflykter är en del av allt du kommer att se och göra på din resa med Hurtigruten.

Koppla av och följ med oss på världens vackraste sjöresa! Just nu får du 20% rabatt vid bokning av valfri sträcka Bergen–Kirkenes, Kirkenes–Bergen och Bergen–Bergen under hela 2017.

På utvalda avgångar har du möjlighet att resa i egen hytt utan att betala enkelhyttstillägg

Boka senast 26 februari 2017.

Läs mer om kryssningar med Hurtigruten

 

Prisexempel

Kirkenes–Bergen 6 dagar 
April fr. 5.775:–/person (ord.pris 7.215:–)
Maj fr. 7.620:–/person (ord. pris 9.505:–)
Juli fr. 9.250:–/person (ord. pris 11.515:–)
Augusti fr. 8.350:-/person (ord.pris 10.440:-)
September fr. 6.500:–/person (ord. pris 8.070:–)

Tips! På utvalda avgångar under mars-april, september-november kan du resa i egen hytt utan att betala enkelhyttstillägg. Fråga din säljare.

3 klassiska rutter att välja på

Den klassisk rundresan på 12-dagar, tar dig från Bergen upp till Kirkenes och ner till Bergen igen. Denna 12-dagars tur ger dig hela norska kusten och du får uppleva alla hamnar under dagtid på din resa.

Önskar du en kortare resa väljer du att starta din resa i Bergen eller Kirkenes och får då en upplevelse på 6 eller 7 dagar. Vill du uppleva Lofoten i dagsljus är valet för dig Kirkenes – Bergen (6dgr).

Är det istället viktigare att tex få så mycket tid som möjligt i de vackra städerna Bergen, Trondheim och Kirkenes så rekommenderar vi att du reser Bergen – Kirkenes (7 dgr). Vill du se allt. Ja då är valet enkelt, du väljer den klassiska turen på 12 dagar.

Upplev alla årstider ombord på Hurtigruten

Varje årstid ger en ny fantastisk naturupplevelse som saknar motstycke. Välj vilken årstid du vill uppleva.

Möt våren i Lofoten eller midnattssolen i Geiranger. Gnistrande stjärnhimmel i december eller norrsken som dansar över himlavalet under vinterhalvåret. Du startar din resa i Bergen eller i Kirkenes i 6, 7 eller 12 dagar.

Hur vill du resa - Basic eller Select

Nu kan du välja hur du vill resa med Hurtigruten. Väljer du en Basic-hytt så är valen två: Du bokar en ospecificerad insides eller ospecificerad utsideshytt, båda självklart med helpension i priset.

De flesta av våra kunder väljer dock att resa i Select, eftersom du då får en större valfrihet. Under en resa med Hurtigruten i Select ingår allt det här:

  • Helpension (frukost, lunch, middag).
  • Du får möjlighet att välja vilken hyttkategori du önskar (valet av utsideshytt påverkar vilket däck du kommer att bo på).
  • Mot ett tillägg har du dessutom möjlighet att själv välja ditt hyttnummer.
  • Du kan bestämma vilken tid du önskar att äta och det ingår gratis kaffe/te och wifi under din resa.
Låt dig inspireras!

Vår bloggerska Maggan Hallin har nyligen kryssat med Hurtigruten. Låt dig inspireras av härliga bilder och filmklipp som du hittar på vårt Instagramkonto#resiasverige eller på blogg.resia.se. Här kan du bland annat läsa om vilken årstid som passar bäst att resa med Hurtigruten.

Resespecialisterna tipsar

"Alla säsonger har sin tjusning. Den vackra naturen skiftar med årstiderna. Vill du se midnattssolen är det dock slutet av maj till slutet av juli som gäller. Vilken årstid du än väljer rekommenderar jag varma kläder, kamera och kikare."

Christoffer Johansson
Kryssningsspecialist, Resia

Tips! Mejla din bokningsförfrågan till en av våra kryssningsspecialister.

Bokningsinformation

20% rabatt gäller på valfri sträcka Bergen–Kirkenes, Kirkenes–Bergen och Bergen–Bergen under hela 2017. Prisexemplen ovan gäller per person i delad ospecificerad insideshytt (Basic) inkl. helpension under utvalda avresor 2017. Med reservation för slutförsäljning på vissa avgångar eller hyttalternativ.

Boka senast 26 februari.

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.