Erbjudandet gäller till 31 januari

Boka en kryssning - få bonuspaket på köpet

Kryssa med Norwegian Cruise Line till Östersjön, Medelhavet eller KaribienNjut av den kravlösa tillvaron, ät god mat och upptäck nya platser varje dag. Här finns möjlighet att följa med på utflykter i varje hamn, ombord på fartyget finns också ett rikt utbud av aktiviteter. 

Boka insideshytt eller singelhytt och få ett bonuspaket på köpet (värde 5.200:-). Boka utsideshytt, balkonghytt eller minisvit och få två bonuspaket på köpet (värde upp till 5.850:-).

Läs om våra tre fina erbjudanden till Östersjön, Karibien och Medelhavet längre ner på sidan!

 

 

Paradisstränder i Karibien

Prisexempel Kryssning i Karibien med Norwegian Escape 7 nätter:
fr. 11.300:-/person inkl. helpension.
Resperiod: 1 jun-31 aug 2017. Prisexemplet avser avresa 26 aug 2017. 

Kryssa i Karibien i sommar på Norwegian Cruise Lines nyaste fartyg Escape (sjösatt i okt 2015) Här finns oändliga upplevelser för alla, högklassig underhållning och fler än 25 restauranger! Njut av azurblått hav, kritvita stränder, calypso musik och vajande palmer. Närmare paradiset kan man inte komma!

Resrutt: Miami – St. Thomas – Tortola – Bahamas – Miami

 

Sol och vackra städer vid Medelhavet

Prisexempel Kryssning i Medelhavet med Norwegian Star 8 dagar: 
fr. 8.795:-/person inkl. helpension
Resperiod: 23 april - 28 maj. Prisexemplet avser avresa 30 april. 

8 dagar från Venedig till Grekiska öarna och Ravenna i södra Italien. Kryssa i vår när Medelhavets klimat är som mest behagligt och öarna och stränderna inte är överbefolkade! 

Resrutt: Venedig – Korfu – Santorini – Mykonos – Ravenna - Venedig

Upplev St. Petersburg på en spännande kryssning

Prisexempel Kryssning i Östersjön med Norwegian Getaway 10 dagar:
fr. 14.500:-/person
Resperiod: maj-september 2017. Prisexemplet avser avresa i september. 

Jättelika Norwegian Getaway tar dig med på en spännande kryssning österut. 10 dagar till bland annat St. Petersburg, där vi rekommenderar dig att följa med på en heldagsutflykt för att upptäcka alla historiska platser, slott och museum. På fartyget finns upp till 25 olika restauranger, stort utbud av shower och musik, ett gigantiskt SPA och ett fint poolområde. Norwegian Cruise Lines Freestyle Cruising innebär oändliga valmöjligheter och valfria dagar utan förbokade middagstider och krav på klädsel osv.

Resrutt: Köpenhamn – Warnemunde – Tallinn – St. Petersburg – Helsingfors – Stockholm – Köpenhamn

Bonuspaket

Välj mellan:
All Inclusive dryckespaket
Specialrestaurangpaket
Fickpengar att använda ombord
Fria internetminuter 

Välkommen till oss så berättar vi mer om resan.

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

Vilka är dina favoritrutter?
- Att kryssa runt i Karibien är min favorit. Cool och avslappnad stämning på öarna och stränder i världsklass samtidigt som solen värmer. Jag tycker att första gången så räcker det med en veckas kryssning. Man får så många intryck både ombord på fartyget och i land. 

Ditt bästa kryssningsminne?
- Jag minns särskilt en utflykt med katamaran till en öde strand på Bahamas. Vi var kanske 15 personer som hade valt den utflykten. Jag låg på ett nät med det turkosa vattnet rakt under mig och såg lyxhotellet Atlantis på vänster sida och en liten strandremsa på höger sida. Efter kanske en halvtimme var vi framme vid en öde ö med kritvit sand och några enstaka palmer. Magiskt.

Kan du ge oss en kryssningspärla man inte bör missa?
- Svårt att välja, man besöker så många vackra platser under en kryssning men Magens Bay på St. Thomas i Karibien är onekligen en av världens vackraste stränder. Höga berg runt omkring ramar in den mjuka fina stranden. Ta en taxi från hamnen och chauffören hämtar dig sedan i god tid innan fartyget avgår. På vägen dit har man en vidunderlig utsikt över stora delar av ön. En billig och fantastisk utflykt.

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.