Magiska äventyr till havs - boka senast 7/4

Boka en kryssning - få bonuspaket på köpet

Kryssa med Norwegian Cruise Line till Medelhavet, Karibien eller ÖstersjönNjut av den kravlösa tillvaron, ät god mat och upptäck nya platser varje dag. Här finns möjlighet att följa med på utflykter i varje hamn, ombord på fartyget finns också ett rikt utbud av aktiviteter. 

Boka insideshytt och få ett All Inclusive dryckespaket på köpet (värde 5.200:-/person). Boka utsideshytt, balkonghytt eller minisvit och få All Inclusive dryckespaket + ett extra bonuspaket på köpet (totalt värde 5.850:-/person). Boka senast 7/4. 

Här nedan ser du våra fina erbjudanden till Medelhavet, Karibien och Östersjön.  

Besök en av våra butiker eller skicka en kryssningsförfrågan så hjälper vi dig med din bokning.

Extra bonuspaket att välja mellan:
1. Specialrestaurangpaket - Välj mellan restaurangerna Teppanyaki (asiatiskt), Moderno (brasilianskt) och Cagney's (amerikanskt). 
2. Fickpengar att använda ombord
3. Fria internetminuter 

 

 

Erbjudande 1: Sol och vackra städer vid Medelhavet

Prisexempel Västra Medelhavet
Från Barcelona 8 dagar (avresor april-okt) med Norwegian Epic:
fr. 8.590:-/person inkl. helpension och All inclusive dryckespaket
Prisexemplet avser avresa i oktober.  

Nyrenoverade favoritfartyget Epic har en uppsjö av aktiviteter, underhållning och restaurangval. Ombord råder en mycket enkel valfrihet – konceptet Freestyle Cruising innebär att ni äter när och var ni vill!
Resrutt: Barcelona – Neapel – Rom – Livorno – Cannes – Mallorca – Barcelona

Skicka en kryssningsförfrågan här 

Prisexempel Östra Medelhavet
Från Venedig 8 dagar (avresor maj) med Norwegian Star:
fr. 9.950:-/person inkl. helpension och All Inclusive dryckespaket
Prisexemplet avser avresa i maj.  

Segla ut ur Venedigs hamn med mäktiga Markusplatsen i blickfånget och njut sedan av en vecka ombord på Norwegian Star som med alla sina upplevelser, sitt stora SPA och den högklassiga kvällsunderhållningen ger dig ett minne för livet. 
Resrutt: Venedig - Kotor - Korfu - Santorini - Mykonos - Dubrovnik - Venedig

Erbjudande 2: Paradisstränder i Karibien

Prisexempel Södra Karibien
Från San Juan 8 dagar (avresor nov-mar) med Norwegian Dawn:
fr. 8.850:-/person inkl. helpension och All inclusive dryckespaket
Prisexemplet avser avresa i dec.  

Södra Karibiens paradisöar tillhör troligen några av världens vackraste platser. Boka en kryssning med Norwegian Dawn med start i San Juan nästa vinter och du får besöka flera av dessa öars livliga städer och ljuvliga stränder. 
Resrutt: San Juan – Barbados – Martinique – St. Kitts – St. Maarten – St. Thomas - San Juan

Skicka en kryssningsförfrågan här 

Prisexempel Östra Karibien
Från Miami 8 dagar (avresa okt-dec) med Norwegian Escape:
fr. 9.350:-/person inkl. helpension och All Inclusive dryckespaket
Prisexemplet avser avresa i december.  

Upplev flera paradisöar med oförstörd natur, kristallklart vatten och idylliska stränder på en och samma resa. Du kommer spendera din semester i paradiset och de skräddarsydda utflyktsmålen samt bekvämligheterna ombord på Norwegian Cruise Lines nyaste fartyg borgar för att semestern blir din bästa någonsin! 
Resrutt: Miami – St. Thomas – Tortola – Bahamas – Miami

Erbjudande 3: Upplev St. Petersburg på en spännande kryssning

Prisexempel Kryssning i Östersjön med Norwegian Getaway 10 dagar:
fr. 15.850:-/person inkl. helpension och All Inclusive dryckespaket 
Resperiod: maj-september 2017. Prisexemplet avser avresa i september. 

Skicka en kryssningsförfrågan här 

NYHET 2017: Kryssa i Skandinavien med Norwegian Cruise Lines största fartyg Norwegian Getaway. Boka din plats nu, hytterna bokas i rasande takt.

På den här kryssningen upptäcker du flera av Nordeuropas huvudstäder och såklart storslagna St. Petersburg. I St. Petersburg görs ett stop över natten för du på så sätt ska få ännu mer tid att uppleva och se alla spännande och historiska platser i denna mytomspunna stad. Ombord på jätten Getaway finns ett överflöd av aktiviteter och rekreationsmöjligheter. Här finns också ett av fartygsvärldens största urval av restauranger: Italienska La Cucina, franska Le Bistro, flera olika grillrestauranger, fisk- och skaldjursrestaurangen Ocean Blue och asiatiska Wasabi Sushi Bar, Shanghai's Noodle Bar och den populära Teppanyaki-restaurangen. 

Resrutt: Köpenhamn – Warnemunde/Berlin – Tallin – St. Petersburg – Helsingfors – Stockholm – Köpenhamn

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

Vilka är dina favoritrutter?
- Att kryssa runt i Karibien är min favorit. Cool och avslappnad stämning på öarna och stränder i världsklass samtidigt som solen värmer. Jag tycker att första gången så räcker det med en veckas kryssning. Man får så många intryck både ombord på fartyget och i land. 

Ditt bästa kryssningsminne?
- Jag minns särskilt en utflykt med katamaran till en öde strand på Bahamas. Vi var kanske 15 personer som hade valt den utflykten. Jag låg på ett nät med det turkosa vattnet rakt under mig och såg lyxhotellet Atlantis på vänster sida och en liten strandremsa på höger sida. Efter kanske en halvtimme var vi framme vid en öde ö med kritvit sand och några enstaka palmer. Magiskt.

Kan du ge oss en kryssningspärla man inte bör missa?
- Svårt att välja, man besöker så många vackra platser under en kryssning men Magens Bay på St. Thomas i Karibien är onekligen en av världens vackraste stränder. Höga berg runt omkring ramar in den mjuka fina stranden. Ta en taxi från hamnen och chauffören hämtar dig sedan i god tid innan fartyget avgår. På vägen dit har man en vidunderlig utsikt över stora delar av ön. En billig och fantastisk utflykt.

Bokningsinformation

Erbjudandet gäller alla kryssningar, minimum 3 nätter, med avresa mellan januari 2017 - mars 2019.

Dryckes- och restaurangpaket på köpet gäller person 1 och 2 i hytten och erbjudandet gäller endast nybokningar gjorda senast 7 april 2017. Begränsat antal platser. Fartygen Pride of America och Norwegian Skys kryssningar samt alla ospecificerade hytter är exkluderade från kampanjen.

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.