Boka senast 31 januari

Kryssningar till Medelhavet och Kuba 

Vill du ha avkoppling men ändå uppleva något nytt? Varför inte åka på en underbar kryssning med Royal Caribbean? Just nu får du 35% rabatt på kryssningar till bland annat Medelhavet och Kuba. 

Boka din resa med Royal Caribbean nu och se fram emot glittrande stunder till havs!

Läs om våra erbjudanden längre ner på sidan!

 

Kryssning i Medelhavet - 35% rabatt

Prisexempel: Kryssning från Barcelona, 7 nätter, med Freedom of the Seas
Pris fr. 8.805:-/person
Del i insideshytt. Prisexemplet avser avresa 4/6 2017. 

Resrutt: Barcelona-Marseille (Provence)- Villefranche (Nice)- Florens/Pisa - Rom (Civitavecchia) -Capri/Neapel- till havs- Barcelona

Kryssning till Kuba - 35% rabatt

Prisexempel: Kryssning från Florida, 5 nätter, med Empress of the Seas
Pris fr. 9.090:-/person
Del i insideshytt. Prisexemplet avser avresa 29/5 2017. 

Resrutt: Tampa-Key West-Havanna-Cozumel-Till havs-Tampa

Resrutt kan variera på denna  kryssning. 

Kryssning passar alla smaker

Royal Caribbean erbjuder ett fullspäckat aktivitetsschema för både barn och vuxna.

Här finns barn- och ungdomsklubbar i 7 olika åldersgrupper som erbjuder en rad roliga och lärorika aktiviteter, både ombord och iland. Andra höjdpunkter ombord är klätterväggen, minigolfbanan, bion samt poolområderna med allt de har att erbjuda. På utvalda fartyg hittar du också isrink, surfmaskin, karusell, Zipline, basket- och volleybollbana samt karaktärerna från Shrek, Madagaskar och Draktränaren.

Äver för de vuxna är utbudet av aktiviteter och underhållning ombord enormt. Royal Caribbean erbjuder något för alla smaker med bl.a. ett stort träningscenter och spa, ett stort urval av lounger, barer, casino och nattklubb, exklusiva butiker, konst- och fotogalleri samt en stor teater som visar shower i världsklass.

Fartygen har också ett stort urval av restauranger, välj mellan allt från exklusiva restauranger till lite mindre och mysiga matställen samt bufféer. För de som vill slappna av och ta det lugnt erbjuds flera poolområden med många solstolar och gott om plats att hitta sin egen hörna.

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

Vad är det bästa med kryssning?
- Tvärtemot vad många tror så är kryssning oerhört prisvärt. Kunden får mycket för pengarna; avkoppling, bra mat och fin service. När man har heldagar till havs så finns det roliga aktiviteter att sysselsätta sig med på fartyget. 

Hur är det att kryssa i Medelhavet?
- Karibien är palmer och stränder. Att kryssa i Medelhavet är något helt annat, eftersom fartygen ofta gör stopp i flera härliga storstäder på en vecka hinner passagerarna se och göra mycket. Ofta har man en hel dag på sig vid varje stopp. Om man inte väljer att stanna kvar på fartyget för att slappa vid poolen så kan man antingen boka utflykter eller ta sig runt själv i staden. Några favoriter är att besöka Colosseum i Rom, gå på en mässa i den inte ännu färdigbyggda basilikan Sagrada Familia i Barcelona eller bara ta det lugnt i hamnen med en kall öl och en fantastisk skaldjurstallrik.

Ditt bästa kryssningsminne?
- När jag spatserade runt i kvarteren i Palermo på Sicilien och hittade ett litet café där de sålde hemgjord italiensk glass. Den var underbart god.  

Bokningsinformation

Boka senast 31/1 2017. Rabatten är avdragen i priset.

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.