Kryssa i Medelhavet med Royal Caribbean

Vill du ha avkoppling men ändå uppleva något nytt? Varför inte åka på enunderbar kryssning från Barcelona med flera stopp runt om i Medelhavet? 

Boka din resa med Royal Caribbean nu och se fram emot glittrande stunder till havs!

 

Prisexempel Freedom of the Seas

Kryssning i Medelhavet med Freedom of the Seas. 

Resrutt: Barcelona, Spanien – Provence (Marseilles), Frankrike –Villefranche (Nice), Frankrike – La Spezia (Florens/Pisa), Italien – Rom (Civitavecchia), Italien – Neapel/Capri, Italien – Till havs – Barcelona, Spanien

Prisexempel kryssning 7 nätter:
Insideshytt fr. 7.260:-/person
Utsideshytt fr. 9.175:-/person
Balkonghytt fr. 10.155:-/person

Avresa: 7 maj 2017

Priserna är rörliga och varierar efter tillgång och efterfrågan.  

Rabatt

Ta med hela gänget på kryssning och få 5.000:- rabatt per grupp/familj!

Boka en kryssning på 7 nätter eller längre för minst 10 personer så ger vi dig 5.000:- i rabatt per grupp/familj

Erbjudandet kan kombineras med aktuella kampanjer men är platsbegränsat. 

Kom in till oss så berättar vi mer!

Priserna är rörliga och varierar efter tillgång och efterfrågan.  

Kryssning passar alla smaker

Royal Caribbean erbjuder ett fullspäckat aktivitetsschema för både barn och vuxna.

Här finns barn- och ungdomsklubbar i 7 olika åldersgrupper som erbjuder en rad roliga och lärorika aktiviteter, både ombord och iland. Andra höjdpunkter ombord är klätterväggen, minigolfbanan, bion samt poolområderna med allt de har att erbjuda. På utvalda fartyg hittar du också isrink, surfmaskin, karusell, Zipline, basket- och volleybollbana samt karaktärerna från Shrek, Madagaskar och Draktränaren.

Äver för de vuxna är utbudet av aktiviteter och underhållning ombord enormt. Royal Caribbean erbjuder något för alla smaker med bl.a. ett stort träningscenter och spa, ett stort urval av lounger, barer, casino och nattklubb, exklusiva butiker, konst- och fotogalleri samt en stor teater som visar shower i världsklass.

Fartygen har också ett stort urval av restauranger, välj mellan allt från exklusiva restauranger till lite mindre och mysiga matställen samt bufféer. För de som vill slappna av och ta det lugnt erbjuds flera poolområden med många solstolar och gott om plats att hitta sin egen hörna.

Kryssningstips

Tre frågor till Christer Lundqvist, kryssningsspecialist.

Vad är det bästa med kryssning?
- Tvärtemot vad många tror så är kryssning oerhört prisvärt. Kunden får mycket för pengarna; avkoppling, bra mat och fin service. När man har heldagar till havs så finns det roliga aktiviteter att sysselsätta sig med på fartyget. 

Hur är det att kryssa i Medelhavet?
- Karibien är palmer och stränder. Att kryssa i Medelhavet är något helt annat, eftersom fartygen ofta gör stopp i flera härliga storstäder på en vecka hinner passagerarna se och göra mycket. Ofta har man en hel dag på sig vid varje stopp. Om man inte väljer att stanna kvar på fartyget för att slappa vid poolen så kan man antingen boka utflykter eller ta sig runt själv i staden. Några favoriter är att besöka Colosseum i Rom, gå på en mässa i den inte ännu färdigbyggda basilikan Sagrada Familia i Barcelona eller bara ta det lugnt i hamnen med en kall öl och en fantastisk skaldjurstallrik.

Ditt bästa kryssningsminne?
- När jag spatserade runt i kvarteren i Palermo på Sicilien och hittade ett litet café där de sålde hemgjord italiensk glass. Den var underbart god.  

Bokningsinformation

Vi rekommenderar att förboka övriga utflykter som kan vara av intresse då det är begränsat antal platser. Bokas senast 60 dagar innan avresa.

Anmälan sker direkt till din lokala Resiabutik. Sista bokningsdag är onsdag 4 januari 2017.

Gäller prisperioder enligt specificering ovan. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.