Karibiska drömmar

Stränder och fina öar 24 nov - 9 dec 2017

Drömmen om Karibien kan bli verklig genom denna gruppresa där vi på vårt 4-stjärniga  fartyg tillbringar 12 nätter i de södra delarna av Karibien. Hela tiden finns vår svensktalande färdledare med oss. Vi bjuds på helpension ombord och det ingår även ett dryckespaket att njuta av.

Välkommen att följa med på en riktig drömresa!

Prisexempel: Del i dubbelrum/del i utsides dubbelhytt fr. 29.990:–/person

Läs mer om programmet och vad som ingår i resan här

Bokningsinformation

Anmälan sker direkt hos ditt lokala Resia kontor. Handpenning på 25% ska vara Resia tillhanda inom 7 dagar från bokningstillfället. Slutlikviden ska vara Resia tillhanda senast 30 juli 2017. Sista bokningsdag 20 juli 2017. 

Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller. 

Välkommen att boka hos en av våra resebyråer eller ring oss på 0771-92 92 92.

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.