Uppgradera julbordet till en resa

Prisexempel från 505:-/person

Planerar du att samla gänget, kunder eller kollegorna för att äta julbord tillsammans i år? Vad sägs om en julbordskryssning med stjärnspäckad show, perfekt som konferens eller kick-off. Det är prisvärt och bekvämt med allt samlat under samma tak.

Eller vill du kombinera julbordet med blå himmel och strålande sol, snötäckta alptoppar och härlig skidåkning. Kanske en fartfylld rodeltur med lite värmande glühwein och avslutande bad i varma hälsokällor?

Se några av våra erbjudanden nedan!

Vi ger dig gärna ett förslag och en kostnadsfri offert!


Gör din förfrågan här      ...så kontaktar vi dig inom kort!

 

Julbordskryssning med stjärnspäckad show

Kryssning i toppklass och allt bekvämt samlat under samma tak. Bästa showen, god julmat och fina hytter när det är dags att gå hem från kvällens festligheter.

GalaJul på Galaxy fr. 505:-/person

En julsuccé med allt som finns för ett lyckat dygn av nöjen. Julbord, partyband och stjärnartister som Timbuktu & Damn! Hoffmaestro, Loreen, Danny Saucedo, The Salazar Brothers. Och självklart – Östersjöns bästa festfartyg.

Ingår i prisexempel: Del i B2-hytt, stort julbord inkl. dryck (öl, vin, vatten, läsk, kaffe och te), julshow, pianobar, trubadur och nattklubb.

Arrangör: Tallink Silja Line

Kontakta Resia på 0771-93 93 93 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss och ger dig ett prisförslag.

Välkommen med din förfrågan

Julbordskryssning till Tallinn

Kryssa till Tallinn och besök den berömda julmarknaden på Rådhustorget – den är helt enkelt magisk. Handla estnisk honung, godis och glögg. Det finns gott om finkrogar, restauranger och caféer i Gamla stan. Ät en god lunch och promenera längs historien i Tallinns mysiga kvarter.

2 dygn fr. 1.683:-/person 

I prisexemplet ingår: Insides B-hytt singelhytt, två nätter ombord och en hel dag i Tallinn, stort julbord exkl. dryck, 3-rätters gruppmeny exkl. dryck, frukostbuffé T/R, 6 timmars konferens inkl. 1 x kaffebuffé.

Arrangör: Tallink Silja Line

Kontakta Resia på 0771-93 93 93 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss och ger dig ett prisförslag.

Välkommen med din förfrågan

Julfest med kryssning till Helsingfors

Upplev nya Silja Line. Njut av äkta italienska smaker och gott julbord. Lyxig shopping, sköna bad och en heldag i Helsingfors. En julfest med guldkant helt enkelt!

Helsingfors 2 dygn med Italiensk meny fr. 2.518:-/person

I prisexemplet ingår: Utsides A-hytt singelhytt med havsutsikt, två nätter ombord och en heldag i Helsingfors, 3-rätters italiensk meny exkl. dryck, stort julbord inkl. dryck (öl, vin vatten, läsk kaffe och te), frukostbuffé T/R.

Arrangör: Tallink Silja Line

Kontakta Resia på 0771-93 93 93 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss och ger dig ett prisförslag.

Välkommen med din förfrågan

Julbordsresa till Bad Gastein, Hotel Salzburger Hof

Under december erbjuder vi julbordsresor till populära Bad Gastein i Österrike. Upplev säsongens första skidåkning och besök den traditionella julmarknaden i Salzburg, njut av spa-behandlingar eller ta en härlig vinterpromenad i underbart alp-landskap.

I resan ingår fantastiska måltider där det kända julbordet är komponerat av TV-kocken Fredrik Eriksson från Långbro Värdshus i Stockholm.

2 övernattningar på välkända och klassiska på Hotel Salzburger Hof ****deLuxe fr. 3.985:-/person

I priset ingår: Flyg t/r, boende 2 nätter med del i dubbelrum, frukost, stort julbord, 5-rätters middag, tillgång till Salzburger Hof's två SPA-avdelningar m.m. 

Avresor:

  • 1-3 december (flyg från Arlanda och Landvetter)
  • 8-10 december (flyg fr Arlanda, Landvetter och Malmö)
  • 13-15 december (flyg från Arlanda och Landvetter)
  • 15-17 december (flyg från Arlanda och Landvetter)

Arrangör: STS Alpresor

Ovan prisexempel gäller i mån av plats. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Kontakta Resia på 0771-93 93 93 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss och ger dig ett prisförslag.

Välkommen med din förfrågan

 

Bokningsinfo

Bokningsinformation

Gäller prisperioder enligt specificering på respektive prisförslag och/eller erbjudande. Vi reserverar oss för eventuella korrekturfel och för prisförändringar utanför vår kontroll. Priserna kan komma att ändras beroende på tillgång och efterfrågan. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Välkommen att kontakta Resia på 0771-93 93 93 eller fyll i en reseförfrågan så bjuder vi på kostnadsfri offert.

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Kryssning med Galaxy

Sofia Kronvall som arbetar på vår marknadsavdelning har åkt på dagskryssning med Tallink Siljas fartyg Galaxy. Galaxy kryssar till Åbo med avresa från Stockhol…

Hallins reseblogg

Sevärdheter i Wien

Idag gästas vi av Maria Scharffenberg som är kyrkoherde på Svenska kyrkan i Wien. Läs Marias tips om intressanta museer, palats och många andra sevärdheter. Vi…

Hallins reseblogg

Tallinn – spa

Tallinn har haft spa-traditioner sedan 200 år tillbaka. Det är perfekt att på ett hotell med spa-del så man kan kombinera sin resa med andra aktiviteter och se…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp