Så här tycker våra kunder

Det var tryggt Susanne Canerstam, VD- assistent , AB INTERPARES

Vi är trygga med Marcus för att han vet vad vi vill ha. Det underlättar väldigt mycket för oss att han vet vad vi vill ha och han uppfyller alltid våra förväntningar. Marcus är intresserad av våra resenärer och har lärt känna oss och våra behov.

Susanne Canerstam nöjd konferenskund hos Resia

Susanne Canerstam om Resia Möten, Event & Konferens

Hur kom du i kontakt med Resia?
Vi har bokat med Resia sedan 2010 och gjort en resa varje höst. Vi använde från början Resia som affärsresebyrå och fick förslag på en gruppresa som vi nappade på.
 

Varför väljer ni Resia?
Vi är trygga med Marcus för att han vet vad vi vill ha. Det underlättar väldigt mycket för oss att han vet vad vi vill ha och han uppfyller alltid våra förväntningar. Marcus är intresserad av våra resenärer och har lärt känna oss och våra behov. Trots att vi åkte från olika flygplatser funkade det jättebra med all logistik. Han gjorde ett bra jobb med att hitta destinationer så att flygen landade ungefär samtidigt.
 

Varför skulle du rekommendera Resia?
Vi är väldigt nöjda med Resia, både som affärs- såväl som grupp- och konferenskunder, därför skulle vi definitivt rekommendera Resia! Våra ägare har dessutom anlitat Resia.

För oss är det viktigt med snabba svar och återkoppling. Det är viktigt för vår planering och att ingenting stoppar upp vår verksamhet. Dessutom är de intresserade av våra resenärer. Därför anlitar vi Resia.
 

 

Det var jätteskönt att Resia gjorde allt- vi behövde inte fundera på någonting!

Ann-Christin Jacobsohn, ekonomiansvarig Tellstedt i Göteborg

Läs mer

Ann-Christin Jacobsohn nöjd konferenskund hos Resia

Resia är duktiga på att säkerställa kvalité på det som erbjuds.

Erik Johansson, CEO Know it Norrland

Läs mer

Erik Johansson nöjd konferenskund hos Resia
Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp