Så här tycker våra kunder

Det var perfekt, allting! Ann-Christin Jacobsohn, ekonomiansvarig Tellstedt

Det var jätteskönt att Resia gjorde allt- vi behövde inte fundera på någonting! Vi blev hämtade överallt, allt var inkluderat i priset med vin och mat. Vi behövde inte tänka på transfer eller något- allt bara flöt på. Det var jätteskönt! Jag kan inte klaga på någonting.

Ann-Christin Jacobshon

Ann-Christin Jacobsohn om Resia Möten, Event & Konferens

Hur kom ni i kontakt med Resia?
Jag gick in på Resias hemsida och såg att Resia hade färdiga program. Jag blev nyfiken och läste vidare sedan ringde jag till Resiabutiken.

Vill du ge ett exempel på när Resia har varit behjälplig?
Vi åkte till Istanbul från onsdag kväll till söndag kväll och vi var 25 personer som reste. Det var jätteskönt att Resia gjorde allt- vi behövde inte fundera på någonting! Vi blev hämtade överallt, allt var inkluderat i priset med vin och mat. Vi behövde inte tänka på transfer eller något- allt bara flöt på. Det var jätteskönt! Jag kan inte klaga på någonting. Det var perfekt, allting!

Vad var det bästa med konferensresan?
Vår resesäljare gjorde allt! Hon kom fram med förslag och fixade resan enligt våra önskemål. Hon tog fram allt vad man behöver se när man är i Istanbul och hon fixade så att vi fick se allt under vår resa! Vi behövde inte fundera på någonting.

Att resa med Resia känns professionellt och tryggt. Det är bra att det är ett stort företag med många etablerade samarbetspartners.

Lena Plogby, ansvarig för HR och administration IP Solutions

Läs mer

Lena Plogby nöjd konferenskund hos Resia

Vi har haft en lång relation till Resia. De är duktiga på att presentera goda resmål. Vi är supernöjda.

Erik Johansson, CEO Knowit Norrland

Läs mer

 

Erik Johansson
Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp