• Konferens på Åland

  Njut av ostört läge vid havet och låt dig inspireras av den natursköna omgivningen

Dörr-till-dörr konferens på Åland

HavsVidden på Ålands norra udde är, med sitt ostörda läge vid havet, en perfekt plats för konferens.

På Åland är säsongen lång och HavsVidden är rustad för konferenser av alla slag med lokaler för varje syfte, spännande aktiviteter och kreativa lösningar utifrån era önskemål.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Finland

 • Huvudort

  Mariehamn

 • Språk

  Finska

 • Valuta

  Euro

 • Tidsskillnad

  + 1 tim

HavsVidden

Njut av Badhuset med bastu, pool och bubbelbad med härlig havsutsikt. Vid önskemål serveras drycker i bastun. I köket huserar ett engagerat köksteam. Varje dag väljs de absolut bästa råvarorna ut och lagas till med fantasi och kärlek. Samma omsorg har lagts på att hitta de rätta dryckerna, oavsett om det är ett åländskt öl eller något från vinkällaren. Mat och dryck kan avnjutas på den jättelika terrassen ut mot havet eller i den bekväma loungen med öppen spis.

På en dörr-till-dörr-konferens ingår allt som behövs för effektivt arbete. Inom en radie av 15 mil från Grisslehamn, hämtas ni på jobbet och reser bekvämt med buss och Eckerölinjen till HavsVidden på Ålands norra udde. Ni kan även bli hämtade på Arlanda eller Stockholms centralstation. Dagen efter sker hemresan till upphämtningsplatsen på samma bekväma sätt.
Ombord på båten serveras en brunch. Självklart har ni även möjlighet att fynda i taxfreebutiken. Väl framme på HavsVidden väntar ett förberett konferensrum på er. Badhuset är öppet för ett dopp i poolen med bastu eller avslappning i de stora bubbelbaden. En välkomstdrink blir starten på en trerätters middag.

Efter frukosten, nästa dag, står konferenslokalen redo för dagens arbete. Förmiddagsfika serveras när det är lämpligt för er, och därefter har ni möjlighet att arbeta fram till lunch. När ni har ätit tar båten och bussen er hemåt igen.
Vid dagens slut är ni tillbaka på hemmaplan.

Våra exklusiva resorthus är fullt utrustade för boende året runt. Det finns två sovrum, två badrum, kamin, välutrustat kök och noga utvalda material av absolut högsta kvalitet. Husen har stora glaspartier och altaner ut mot havet. Här bor du nära men samtidigt helt avskilt från övriga gäster. Våra hus kan även användas för konferensboende om man vill kunna arbeta helt ostört i en liten grupp.

www.havsvidden.com

Programförslag för Havsvidden

Dag 1

08.00 Buss hämtar på arbetsplatsen
10.00 Avresa Grisslehamn med Eckerölinjen
14.00 Ankomst till HavsVidden och uppstart av konferens

Dag 2

08.00 Frukost, konferens och/eller aktiviteter
12.00 Avresa Havsvidden (alt 17.00)
13.30 Avresa med Eckerölinjen (alt 18.30)
16.30 Tillbaka på arbetsplatsen (alt 19.30)

Prisuppgifter

Från 1790:–/person*

I priset ingår:
Priset är baserat på en grupp om minst 30 personer och inkluderar bussresa tur och retur arbetsplatsen i Mälardalen (max 15 mil till Grisslehamn), båtresa tur och retur med Eckerölinjen, brunch på båten, logi i delat dubbelrum i klipphusen, tillgång till badhuset, trerättersmiddag exklusive dryck, frukostbuffé, förmiddagskaffe med tilltugg, konferenslokal med utrustning, lunch med mineralvatten/lättöl, eftermiddagskaffe med kakbuffé.

* Prisexemplet avser perioden sep – dec 2013.


Denna prisindikation kan variera beroende på kapacitetstillgång och säsong. Begär gärna en kostnadsfri offert.

Utöka konferensen? Det finns självklart möjlighet att lägga till en extra konferensdag inklusive övernattning, måltider och konferens.

Tips!
Mot tillägg kan ni flyga från Arlanda direkt till Mariehamn. Vi kan även hjälpa er att chartra ett eget flygplan från er hemort.

Tips på tilläggsaktiviteter

Golf
Upptäck Åland med en golfklubba i handen. Här finns två golfklubbar och inte mindre än tre långhålsbanor av olika karaktär. Vi hjälper gärna till att boka greenfee och starttider. Välj ett av våra golfpaket eller välj till golf som aktivitet till konferensen.

Teamkamp
Väck tävlingsinstinkten med aktiv och rolig avkoppling. Ni delas in i team och adderar lite tidspress för att öka tävlingsmomentet. Tävlingsbanan innehåller fem stationer; ett stort tändsticksproblem, race med mjölkanna, bilda ord, jättepussel och prickskjutning med blåsrör. Minst 15 personer.

Judo
Få en ny och annorlunda upplevelse med gruppen. Få insikt i hur man med minsta möjliga insats får största möjliga utbyte. Judo direkt översatt till svenska betyder den mjuka vägen. Under sessionen kommer ni få ta del av judons huvudprincip minsta möjliga muskelstyrka men största möjliga effekt som alla firmor idag tampas med i sin vardag. Ni får pröva på några enkla kast och andra övningar. Aktiviteten leds av judokan Anders Berndtsson som är flerfaldig
ö-spels mästare och finsk mästare i judo. Beräknad tid 1-2 timmar.

Guidade turer
Historia eller konst? Hantverk eller sjöfart? Design eller kultur? Eller något annat? Vi sätter ihop en guidad rundtur helt efter era intressen.
Minst 10 personer.

Bryggeribesök med ölprovning

Inte långt från HavsVidden ligger bryggeriet Stallhagen som producerar det mycket populära lokala ölet. Här tillverkas flera sorters öl som rankas högt av experter. Under en guidad tur berättas om både åländsk ölhistoria och bryggeriprocesser. Turen avslutas med provsmakning av de sorter som produceras för tillfället. Minst 10 personer.

Grillkväll
Det är något speciellt med mat som tillagas utomhus. Tänk dig lukten och smaken av nygrillad mat en vacker kväll. Under delar av säsongen kan grillkocken stå till er tjänst med en egen grillmiddag. Välj just det du vill lägga på grillen och få det tillagat till perfektion. Komplettera med smakrika såser och goda tillbehör. Minst tio personer.

Laga mat med kocken
För grupper som vill lära sig mer om matlagning kan under vissa perioder köket ställas till förfogande. Kockarna lär er kockknepen som får smaklökarna att vibrera och gör matlagningen rolig och enkel.

Dryckesprovning
Få en inblick i dryckernas underbara värld. Testa smaklökarna och upptäck nya kombinationer av vin och mat. Vi ordnar allt från nybörjarprovningar till provsmakning på mer avancerad nivå. Några förslag på teman för provningen kan vara: mat och vin i kombination, ost och vin, vin och pralin, Frankrike möter nya världen, öl, calvados och whiskey.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp