• Kryssa till Skagen

  Trevlig konferens utanför Skagen centrum

Konferenskryssning till Skagen

Strax utanför Skagen centrum ligger ett trevligt konferenshotell som också passar bra för er som är riktigt många.

Hotellet har en bra restaurang med vinkällare, bar och en mysig "pejsestue" med öppen brasa där ni kan avsluta middagen med en kaffe och avec. Hotellet har också bubbelpool, bastu, solarium och motionsrum. Reser ni under den varma årstiden kan ni ta ett skönt dopp i utomhuspoolen.

 

Läs mer om resan (pdf)

Fakta

 • Land

  Danmark

 • Huvudstad

  Köpenhamn

 • Språk

  Danska

 • Valuta

  DKK

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Konferera i natursköna Skagen

Color Hotel Skagen

Vi rekommenderar närbelägna Color Hotel Skagen. Hotellet är beläget 42 km från Frederikshavn och har 152 nyrenoverade rum med dusch/WC, TV och internet. På hotellet finns sju konferensrum för max 350 personer i biosittning. Utrustning: PC, projektor m/duk, TV, video, videokamera, ljudanläggning, CD, mörkläggningsmöjlighet, blädderblock och whiteboard. Hotellet erbjuder dessutom cykeluthyrning till bra pris.

www.skagenhotel.dk

Programförslag för Skagen

Havsnära konferens

Dag 1

Utresa med Stena Danica 09.30. Ombord bjuds ni på brunch. Vid ankomst till hotellet äter ni lunch inklusive en öl/vatten med kaffe och kaka. Därefter har ni tillgång till er konferenslokal. Kvällen avslutas med en tvårätters middag med en öl/vatten.

Mysiga Skagen

Dag 2

Efter frukost har ni fortsatt tillgång till ert konferensrum. Under förmiddagen blir det kaffepaus med kaffe och kaka. Innan avresa äter ni lunch på hotellet. Återresa sker antingen 11.50, 14.00, 15.30 eller 16.45 och ombord serveras räksmörgås med öl/vatten och kaffe.

Prisuppgifter

Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er då priserna varierar beroende på säsong och kapacitet. Allt för att ni skall få en prisvärd och bra upplevelse.

Dagskonferens med Stena Line

Dagskonferens med Stena Line

Starta konferensen med brunch i Stena Lines restaurang. Arbeta sedan effektivt i några timmar i ett av konferensrummen, som alla har sjöutsikt. Väl framme i Frederikshavn har ni ungefär en timme på er att utforska staden och hämta inspiration. Ta en promenad på gågatan och upptäck de nya butikerna med danskt mode och design eller danska delikatesser och specialiteter. Ni har möjlighet att stanna ombord och njuta av god mat. På hemresan njuter ni av en god lunch, hinner kanske fynda i butiken och arbetar sedan ytterligare ett par timmar innan fartygen lägger till i Göteborg.

Från 799:-/person
OBS! – from juni är frånpriset 819:-
Frånpriset inklusive julbord inför julen blir 859:-

Priset är baserat på en grupp av minst fyra personer och inkluderar resa med Stena Danica tur och retur Göteborg-Frederikshavn, konferenslokal, brunch på utresan och buffé inklusive måltidsdryck och kaffe på återresan, kaffe och kaka i konferenslobbyn.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp