• Konferens på the Reef

  Kombinera arbete med oslagbar badupplevelse i exotiska miljöer

Konferera i Karibien

På The Reef i Frederikshavn kombinerar ni er konferens eller kick-off med en badupplevelse utöver det vanliga.

När dörrarna till badet slås upp är ni plötsligt på en karibisk ö och möts inte bara av 32-gradig värme – utan även av vågskvalp, karibisk musik och en varm bris i palmbladen.

I Lobster Bob’s strandbar är stämningen passande bakåtlutad och matupplevelsen givetvis karibisk med exotisk frukt och läskande smoothies. På soldäck, i jacuzzin eller bastun hittar ni dem bästa platserna för att ladda batterierna. Där trivs dem flesta efter ett effektivt möte i våra moderna konferenslokaler.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Danmark

 • Huvudstad

  Köpenhamn

 • Språk

  Danska

 • Valuta

  DKK

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Konferera i Karibien

The Reef

Bo och konferera mitt i äventyret. The Reef är en egen värld under och ovan vatten. På den lilla otillgängliga ön, någonstans i västra Karibien, händer det märkliga ting. Så har det varit i hundratals år och det finns de som hävdar att det är revet som är orsaken till allt. Förutom hemliga grottor och skatter från en svunnen civilisation är det inte ovanligt att ett tropiskt åskväder med halsbrytande vågor mullrar in eller att man förundras över ljudkulissen från den livliga djungeln.

The Reef kan ta emot alla storlekar på konferenser – från det lilla sällskapet till grupper om 200 personer. Här kan ni hålla alla typer av möten, kick-offer, produktpresentationer och konferenser. Välj mellan 14 flexibla och moderna mötesrum, alla i karibisk stil. Ni har även möjlighet att boka VIP/executiveavdelning med board room, chica designermöbler och avslappnad lounge.

www.thereef.se

Programförslag för The Reef

Båten tar dig över till The Reef

Dag 1

Utresa med Stena Line klockan 09.15
Ankomst i Frederikshavn klockan 12.30
Måltider och konferensrum kan bokas mot tillägg

• Förmiddagsfika
• Snacks/mellanmål
• Konferensrum på hotellet
• Entré till äventyrsbadet

Fika på The Reef

Dag 2

Måltider och konferensrum på båtresan kan bokas mot tillägg. På hotellet har man såklart konferensrum även dag två.

• Förmiddagsfika
• Snacks/mellanmål

Hemresa med Stena Line avgång klockan 14.00
Ankomst i Göteborg klockan 17.25

Prisuppgifter

Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er då priserna varierar beroende på säsong och kapacitet. Allt för att ni skall få en prisvärd och bra upplevelse.

Tips på tilläggsaktiviteter

Caribbean treasures
Förgyll The Reef Over Night Conference med det här tilläggspaketet. Lån av badrock, rum tasting-aktivitet och två karibiska drinkar på Sun Deck Bar ingår.

Tips: Det finns många möjligheter att boka aktiviteter i och omkring The Reef Hotel & Resort. Vi ger gärna förslag som gör er konferensresa till en riktigt bra teamupplevelse.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp