• Reykjavik är möjligheternas stad

  Konferera bland glaciärer och gejsrar på Island

Konferera bland glaciärer och gejsrar

Få länder bjuder på en så spektakulär upplevelse som Island. Att resa runt bland karga glaciärer, bubblande varma källor, vita hästar och sprutande gejsrar sätter verkligen fantasin i gungning.

Känslan att komma till Island är som att bli förflyttad till sagornas värld. Ett mer annorlunda land att ha sin konferens i får man leta efter. Bara ett stenkast från konferenslokalen på hotellet väntar äventyret. Reykjavik är möjligheternas stad. Här är upplevelserna mer intensiva, nattlivet hetare och äventyren mer spännande än någon annanstans.

Från Reykjavik utgår många spännande utflykter och aktiviteter som exempelvis ridning, forsränning, jeepsafari, glaciärvandring… you name it. Islänningarna är dessutom med all rätt stolta över det inhemska köket. Fräscha, högklassiska råvaror av fisk, kött och grönsaker från dem egna växthusen skapar förutsättningar för dem läckraste anrättningar på huvudstadens många restauranger.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Island

 • Huvudstad

  Reykjavik

 • Språk

  Isländska

 • Valuta

  ISK

 • Tidsskillnad

  -1 tim

Vackra Island

Radisson SAS Hotel Saga

I hjärtat av Reykjavik ligger hotellet som förutom utmärkt service erbjuder en storslagen vy över staden och dess omgivningar. Hotellet är beläget i ett lugnt område på tio minuters gångavstånd från centrum med gallerier, museum och affärer.

Gästerna har tillgång till hotellets spa med olika typer av behandlingar. Restaurangen, The Grill, på 18:de våningen är välkänd för sin cuisine. Lättare luncher serveras på restaurang Skrudur på entréplan och Mimis Bar och Lounge i lobbyn erbjuder en perfekt plats för avkoppling efter en lång dag.

Hotellet har nio konferensrum som kan ta upp till 970 mötesdeltagare.

www.radissonblu.com/sagahotel-reykjavik

Programförslag för Island

Mysiga Island

Dag 1

Ankomst till Keflavik flygplats på eftermiddagen. På väg till Reykjavik gör vi ett stopp vid den välkända Blå Lagunen där ni njuter av ett avslappnande bad utomhus i det mineralrika vattnet. Kvällen tillbringar ni på egen hand med middag på någon av Reykjaviks många fina restauranger.

Vacker natur på Island

Dag 2

Dagen börjar med en halvdags konferens på hotellet inklusive kaffe. Eftermiddagen är fri för att på egen hand utforska Reykjavik och dess omgivningar. Framåt kvällen samlas gruppen för att avnjuta en gemensam middag exklusive dryck på den roterande restaurangen Perlan” som är belägen på toppen på en av de sex varmvattencisternerna. Medan ni avnjuter en trerätters middag så roterar restaurangen och ger er en fantastisk panoramautskikt över Reykjavik.

Konferera på Island

Dag 3

Den Gyllene Cirkeln - en klassisk utflyktstur till bland annat Hverargerdi med sina geotermiskt uppvärmda växthus, Gullfoss - ett av Islands vackraste vattenfall, och Geysir där källan ”Stokkur” sprutar vattenkaskader mitt bland rykande svavelkällor och puttrande gyttjekratrar. Vi besöker även den historiska nationalparken Thingvellir, där det allra första alltinget samlades. Turen inkluderar ett besök på Geysir museum.

Dag 4

Avresetransfer på morgonen till Keflavik flygplats.
 

Prisuppgifter

Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er då priserna varierar beroende på säsong och kapacitet. Allt för att ni skall få en prisvärd och bra upplevelse.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp