• Äventyr och fjällupplevelser

  Aktiv teambuilding med hjälp av rafting i gummibåtar

Upplev de norska fjällen!

Äventyr och fjällupplevelser är viktiga beståndsdelar på en Trysilkonferens under våren, sommaren och hösten. Här gäller det att utnyttja Trysils två bästa, nämligen fjället och älven.

På Trysilelva finns oändliga möjligheter till aktiv teambuilding med hjälp av rafting i gummibåtar och ett helt gäng av andra leksaker som exempelvis ducky och elvebrett. Fjället upplevs bäst på en fjälltur till fots eller med mountainbike. Bor gör ni i en av Trysils härligaste storstugor med plats för max 34 personer. Är ni fler kan ni bo i grannstugan eller så flyttar vi in på något av Trysils moderna hotell.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Norge

 • Huvudstad

  Oslo

 • Språk

  Norska

 • Valuta

  NOK

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Konferera på barmark

Bo i stor lyxig storstuga med dina kollegor

En av Trysils mest populära storstugor med totalt 34 bäddar. Den är vackert belägen på Trysils södra sida med härlig utsikt och ski in ski out. Stort allrum och matsal perfekt för grupper som vill klara av konferenspassen i stugan. På bottenplan finns en stor bastu och ett bubbelbad. Stugan har även ett underbart utomhusspa (bubbel).

Programförslag för Trysil barmarkskickoff

Konferera i Trysil

Dag 1

Vid ankomst till denna fantastiska storstuga står er personliga guide under vistelsen på plats med nycklar i hand för att se till att allt löper på smidigt under vistelsen från början till slut. Med sina lokalkunskaper har denne också hjälpt er att hitta just denna storstuga som ni står framför, då den är mest lämpad efter just det syfte och upplägg som ni har med resan. Efter den smidiga incheckningen är det dags att börja fjällupplevelsen med en lunch vid älvkanten. En upplevelse i sig då man klart och tydligt kan höra vattnets porlande samtidigt som man andas in den klara och friska fjälluften.

Efter att ha tagit den sista munnen på kaffet som kokats över öppen eld är det så äntligen dags för äventyr. Ett äventyr som består av lika delar adrenalin, samarbete & skratt. Nämligen: Rafting. Tillsammans med erfarna och maximalt säkerhetstänkande guider erbjuder vi er en riktig naturupplevelse. Hjälmar och all annan utrustning som behövs ordnar vi. Ni bestämmer vilken svårighetsgrad som passar er.

Efter att ha klarat av denna blöta strapats beger ni er hem till stugan för en mycket välförtjänt after-rafting. Ett ypperligt socialt tillfälle där alla får mingla med ett glas i handen samtidigt som lite go musik strömmar ur högtalarna likt en vanlig after-ski. Nöjer ni er inte med det ordnar vi givetvis en musiktävling eller visar filmer från dagens strapatser genom de ”headcams” som några av deltagarna haft på hjälmen. Efter att sedan duschat, bastat och gjort sig i ordning står middagen klar i stugan. En middag som denna gång består av en Trysilbuffé med olika läckerheter från trakten. Ni väljer sedan själva när det är dags att runda av.

Cykla i de norska landskapen

Dag 2

Efter frukost den andra dagen är det dags att göra det man själv tycker om bland det på ett smörgåsbord av aktiviteter som Trysil har att erbjuda. Här finns alltid något som passar just dig och dina intressen. Är det kanske golf, fiske, cykling, vandring, inomhussurfing, spa eller något annat som just ni vill göra. Vi hjälper er att hitta rätt!

Efter en gemensam lunch på ett av Trysils fantastiska hotell är det sedan upp till er om ni måste åka hem eller fortsätta fjälläventyret under några ytterligare dygn. Vill ni vara kvar hjälper vi er att fylla på med mera oförglömliga fjällupplevelser!

Prisuppgifter

Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er då priserna varierar beroende på säsong och kapacitet. Allt för att ni skall få en prisvärd och bra upplevelse.

 

Välj bland många aktiviteter!

Tips på tilläggsaktiviteter

Golf
Anläggningen består av 2 banor. En 18 håls bana med par 72 och en 7 håls Pay & Play bana. Skräddarsydda kurser och prova på dagar eller ett företagsmästerskap kanske skulle vara på sin plats?

Fiske
I Trysil hittar du iordningsställda fiskeplatser där alla kollegor kan få gemensamma fiskeupplevelser med eller utan guide. Utrustning finns att hyra.

Flott-möte
Flytta konferensen till en flotte på älven. Turerna går på stora, trygga träflottar med bänkar och bord. Lunchen tillagas på grillen och på konferensrasten kan ni prova att fånga en fisk.

Mountainbike
Upplev Trysilfjället på cykelsadeln. Här hittar ni mängder av leder och vägar att utforska. Cyklar, hjälm och guide ordnar på med. Ni behöver bara trampa och njuta.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp