• En vinterkonferens till Trysil

  Lycka med snö och perfekt pistade backar

Boende, konferens och skidåkning av hög klass

Snö i sig är lycka tycker vi. När den dessutom är pistad till perfektion och ligger som en oändlig manchestermatta längst bergssluttningen, då riktigt spritter det i benen.

I Trysil är skidåkningen i fokus och allt kretsar kring det storslagna Trysilfjellet. Moderna resorthotell och gedigna timmerstugor med allsköns bekvämligheter ligger inbäddade längst fjällsidorna. Ski In Ski Out givetvis för maximal komfort. Här får alla skidåkare sitt lystmäte.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Norge

 • Huvudstad

  Oslo

 • Språk

  Norska

 • Valuta

  NOK

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Bo i stor lyxig storstuga med dina kollegor

Detta är en av Trysils mest populära storstugor med totalt 34 bäddar. Den är vackert belägen på Trysils södra sida med härlig utsikt och ski in ski out. Stort allrum och matsal perfekt för grupper som vill klara av konferenspassen i stugan. På bottenplan finns en stor bastu och ett bubbelbad. Stugan har även ett underbart utomhusspa (bubbel).

Programförslag för Trysil

Dag 1

Vid ankomst till denna fantastiska storstuga står er personliga guide under vistelsen på plats med nycklar i hand för att se till att allt löper på smidigt under vistelsen från början till slut. Med sina lokalkunskaper har guiden också hjälpt er att hitta just denna storstuga som ni står framför, då den är mest lämpad efter just det syfte och upplägg som ni har med resan. Vägen upp mot stugan är så klart skottad och kommer ni lite senare på dygnet är den även omgiven av marschaller. Förslagsvis jobbar ni halvdag under avresedagen och beroende på var ni bor så ni är uppe lagom till kvällen.

Efter att kommit på plats i stugan och nosat på omgivningen är det dags för en middag hemma i stugan. Denna gång bjuds det på Trysilbuffé i form av lokala läckerheter. Mätta och belåtna väljer ni om ni vill fortsätta kvällen med ett bad i utomhusjacuzzin eller bara mysa framför brasan innan ni somnar in i en av husets sköna sängar.

Dag 2

Efter frukost i stugan är det äntligen dags att knäppa på sig skidorna och glida ut i den nypistade terrängen. Med sina 65 nedfarter och 685 fallhöjdsmetrar är Trysil absolut en av nordens absolut största och bästa skidsystem där den mest kräsne skidåkaren blir nöjd samtidigt som även nybörjaren trivs alldeles ypperligt. Dagen börjar med lite fri skidåkning för alla som står på skidor eller bräda. För övriga hjälper vi till att boka in antingen hundspann, isfiske, bowling, surfing eller spa med bastu, bad och diverse behandlingar med mera. Här finns något för alla!

Efter lunch är det dags att välja inriktning på vad man vill utvecklas i när det gäller utförsåkning eller längd. Välj någon av följande kategorier:
Offpistturen: utmanande åkning i Trysils bästa offpist.
Grönskaret runt: längdtur på högfjället.
Photo session: skidåkning runt i fjället tillsmammans med egen fotograf som tar bilder.
Carving: för dem som vill vässa på den skärande svängen.
Explore Trysil: guidad tur och visning av Trysils favoriter kombinerat med kaffepaus.
Park intro: om det är någon i gruppen som vill utvecklas i parken.
Skicross: utmana dig själv i Trysils nya Skicrossbana tillsammans med instruktör.
Snöskotur: gå på en tur med snöskor med egen guide uppe på fjället.

När sedan benen värker är ni alla mer än välförtjänta av en Afterski på Trysils kanske bästa ställe, nämligen mysiga Laaven 1790, där vi bokat bord åt er med tillhörande ”sportdrycker” för de som är törstiga. Efter att ha sjungit med och druckit lite gott är det dags att bege sig hem till stugan för att fräscha upp sig inför middag på den anrika restaurangen Knettsetra. Dit tar ni er med stolliften eller med restaurangens egen bandvagn. Efter att sedan ha avnjutit en fondueafton med vin beger ni er hemåt nöjda och glada med en fackla i handen som lyser upp i vintermörkret och tryggar promenaden. Väl hemma kanske ett bad i utomhusjacuzzin med ett glas bubbel väntar under den stjärnklara himlen?

Dag 3

Efter en andra frukost i stugan och inspirerade av gårdagen är det dags att jobba lite innan ni far hemåt. Ni väljer själva om det passar att sitta i stugan eller om ni vill ha hjälp att boka konferenslokaler på något av hotellen. Hur som helst så hjälper vi er med full service runt konferensen när det gäller allt ifrån det tekniska till det som berör mat och fika. När sedan konferenspasset är avklarat är det upp till er om ni vill ha ytterligare en eller ett par dagar i fjällen eller om ni måste åka hem. Vi hjälper er självklart med tips och idéer på hur vi fyller de återstående dagarna om ni väljer att vara kvar…

Prisuppgifter

Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er då priserna varierar beroende på säsong och kapacitet. Allt för att ni skall få en prisvärd och bra upplevelse.

Tilläggsaktiviteter

Företagsvärldscupen Trysil
Tävla med chefer och medarbetare i en enkel slalombana. Välj mellan differensslalom (få så liten differens ni kan mellan två åk) eller vanlig tävling. Resultatlistan kan ni ta med hem och sätta upp på anslagstavlan - om du vill.

Anita Moen skidskola
Bli en bättre längdåkare med Anita Moen, en av Norges bästa kvinnliga längdåkerska genom tiderna. Anita skräddarsyr upplägget utifrån era förkunskaper och önskemål.

Bowling & biljard
Chill, Bowl & Dine på Radisson Blu Resort Trysil erbjuder 8 bowlingbanor i världsklass. Här kan ni ha jätteroligt flera timmar med dina kollegor. Dryck och snacks serveras i baren.

Häst & släde
I härlig natur med fantastisk utsikt och i majestätiska skogar glider ni tyst fram. Under turen stannar ni till vid en lappkåta för något varmt och gott att dricka vid den sprakande brasan.

Surfing
Testa på den utmanande surfvågen på Radisson Blu Resort Trysil! Utmana kollegorna i företagsutmaningen i surfing. Eller ha surfingen som en deltävling i trekampen.

Älgsafari
Guidade turer tar er genom den vackra omgivningen med olika typer av skog. Vi garanterar att ni får se älg på turen! Glöm inte kameran!

Spa
Spaavdelningen på Radisson Blu Resort Trysil bjuder in er till att ta hand om både kropp, själ och sinnen. Avslappnande massage och alla möjliga behandlingar erbjuds.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp