• Konferens i Bad Gastein

  Umgänge och aktiviteter i storslagen miljö

Sommarkonferens i Bad Gastein

Konferens som rymmer allt från natur till äventyr. Dalen erbjuder fantastiska möjligheter för såväl vandringar som spännande och fartfyllda aktiviteter, god mat och avslappnande spa-miljöer.

Många menar att Gasteinerdalen, där Bad Gastein är beläget, har Österrikes vackraste natur.
Dess skiftningar med grönskande dalgångar inramas av Österrikes högsta bergsmassiv i
nationalparken Hohe Tauern.

Byn är också en berömd kurort, dit folk vallfärdat i århundraden. På 700-talet upptäcktes de första varma, mineralhaltiga källorna och man fann att vattnet hade en helande kraft. Sedan dess är orten en välbesökt spa-ort. Utöver vandring och thermalbad kan man njuta av sommarskidåkning, den österrikiska mat- och vinkulturen, eller göra en utflykt till några av Europas verkliga pärlor Salzburg och Venedig.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Österrike

 • Huvudstad

  Wien

 • Språk

  Tyska

 • Valuta

  Euro

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Ha konferensen på Mondi Holiday Hotel Bellevue

Mondi Holiday Hotel Bellevue

Fyrstjärniga Mondi Holiday Hotel Bellevue erbjuder moderna och välutrustade lägenheter och är perfekt beläget mitt i byn. Alla lägenheter har balkong och TV. På den förstklassiga anläggningen finns en stor pool, spaavdelning, gym och restaurang.

www.bellevue.mondiholiday.at

Programförslag för Bad Gastein - barmarkskonferens

Avkoppling efter avslutat konferenspass

Dag 1

Vid ankomst på flygplatsen möts ni av er guide som med buss tar er till Bad Gastein och hotellet. Efter incheckning är det dags för välkomstdrink på Silver Bullet Bar, innan guiden tar er med på en rundvandring genom
Bad Gastein
. Då får ni tillfälle att bekanta er med byns sevärdheter och historia. På kvällen serveras en middagsbuffé på hotellet.

Vackra vyer i Österrike

Dag 2

Fredagen inleds med ett konferenspass, med paus för fika och lunch. På eftermiddagen finns tid till avkoppling på hotellets pool- och relaxavdelning eller för ett besök på anrika Felsentherme. Här kan man njuta av bad i det välgörande thermalvattnet som forsar fram ur djupa källor i underjorden, eller av olika varianter på bastubad och spabehandlingar. Kvällen tillbringas på den rustika almen Schafflinger Schialm där ni får uppleva en äkta österrikisk afton med mat, lokal dryck, musik, dans och genuin stämning.

Alpvandring i Bad Gastein

Dag 3

Nu är det dags att upptäcka de storslagna bergen runt Bad Gastein. Vid samlingen på lördag morgon går bergsguiden igenom dagens vandringsprogram. Ni får information om väderutsikter, höjdkurvor, de olika svårighetsgraderna och de uppskattade tiderna för dagens vandringar. Sen är det dags att ge sig ut i den storslagna alpmiljön. Typiskt för Gasteinerdalen är att det aldrig är långt till en trevlig raststuga/hytta med god mat och dryck. Under dagen görs därför ett välförtjänt stopp för lunch, där ni vilar benen en stund innan det är dags att vandra vidare. Efter en skön dag i bergen är det dags för After Walk på Silver Bullets terrass. Kvällens middag serveras på Bellevue Alm som är en av Europas äldsta hyttor. Almen ligger på 1.300 meters höjd och här serveras ni en klassisk köttfondue medan ni njuter av den hänförande utsikten över alptopparna. Kvällen blir garanterat minnesvärd.

Njut av sista dagen i Bad Gastein

Dag 4

När ni checkat ut från hotellet är det dags att ta transferbussen tillbaka till flygplatsen tillsammans med er guide.

Prisuppgifter

Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er då priserna varierar beroende på säsong och kapacitet. Allt för att ni skall få en prisvärd och bra upplevelse.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp