• 5-stjärnig miljö

    högt under Göteborgs himmel

VIP konferens på Upper House

Till er som söker en unik mötesplats högt under Göteborgs himmel där mottagandet är lika varmt och personligt som det är professionellt. Välkommen till Upper House – ett femstjärnigt hotell på de översta planen i mellersta tornet i Gothia Towers. Upper House är ett litet, personligt hotell i ett större sammanhang, med fantastisk utsikt och klassisk gästfrihet.  

Ladda ner pdf här

Konferera på Göteborgs enda femstjärniga hotell

Det femte femstjärniga hotellet i Sverige

Upper House i Göteborg har fått fem stjärnor. ”Vi känner oss oerhört stolta och glada för klassificeringen som är viktig för att nå den internationella marknaden vilket gör staden ännu mer attraktiv som destination” -  säger Daniel Stenbäck, vd på Gothia Towers.

Svensk Klassificering AB, som är ett dotterbolag till Visita, bedömer hotell efter 270 olika kriterier. ”Upper House blir det femte femstjärniga hotellet i Sverige och sätter Göteborg på kartan för gäster med extra höga krav och förväntningar” - säger Rikard Bergsten, vd på Svensk Klassificering AB.

VIP Boardroom

VIP Boardroom

Här kan drygt 20 personer mingla eller 12 personer ha sittande möte. Rummet är fullutrustat med alla teknikaliteter samt lounge och relaxutrymmen. Efter avslutat möte tar ni trappan ner till Upper House Spa & Relax med Hamam, utomhusliggande pool, gym och mycket mer. Avsluta gärna denna fantastiska upplevelse på någon av husets restauranger, här erbjuds en kulinarisk bredd från Italien till Norra Bohuskusten. 

Upper House

Upper House är ett litet, personligt värdshus med traditionell syn på gästfrihet. Och ett modernt hotell i högsta internationella klass mitt i en europeisk storstad. Här kan du äta gott, vila och sova i harmonisk miljö, njuta och vederkvicka dig.

Välkommen till Upper House unika miljö, nordiskt ljus och harmoniskt vacker.

Koppla av efter dagens konferens

Programförslag

Dag 1
• Heldagsmöte i VIP Boardroom, våning 20
• Lunch West Coast
• För- och eftermiddagsfika
• Spa-Experience – en smak av Västkusten och doft av Orienten
• Övernattning i Superior Upper House 

Dag 2 
• Halvdagsmöte i VIP Boardroom, våning 20
• Förmiddagsfika
• Lunch West Coast
 

Prisuppgifter

Del i dubbelrum fr. 3.560:–/person
Enkelrum fr. 4.205:–/person

I priset ingår:
Priserna är baserade på en grupp bestående av minst 10 personer och inkluderar en natts logi med frukost, spabesök, konferenslokal samt måltider och dryck enligt ovan. Priserna är exklusive moms.
Denna prisindikation kan variera beroende på kapacitetstillgång och säsong. Begär gärna en kostnadsfri offert.

Konferera i Göteborg
Göteborg

Tips på tilläggsaktiviteter

Upper House Dining 
Denna meny är bokstavligt talat unik. Exakt vad som står på den bestäms av vilka råvaror som är bäst för dagen. Och naturligtvis av vad du som gäst föredrar att äta, om det är något speciellt du inte tål eller helt enkelt inte uppskattar. Därefter släpps kreativiteten lös i köket och din resa tar sin början. Din sommelier ser till att upplevelsen blir fulländad.

Sabrering på hög nivå
Sabrering är det absolut festligaste sättet att öppna en flaska champagne på. En av husets duktiga sommelierer guidar dig och ditt sällskap genom konsten att öppna en flaska champagne med en sabel – 70 meter över havet, på taket över Heaven 23. Du får lära dig den spännande historien kring den här traditionen och förstås prova själv om du vill. För grupper upp till 15 personer.

Boka en skärgårdskryssning
Med skärgårdsbåtarna M/S Carl Michael Bellman, M/S Lasse Dahlquist och M/S S:t Erik får ni en upplevelse att minnas. Dessa tar er ut på nöjeskryssning runt öarna i Göteborgs vackra skärgård: Välj bland olika rutter beroende på hur lång tid ni önskar kryssa. Ombord om så önskas serveras lunch, middag, brunch eller en läcker skaldjursbuffé.

Den goda grannen Liseberg – Nordens största nöjespark!
Gör något alldeles extra innan eller efter ert möte, konferens eller mässa. I Nordens största nöjespark är det lätt att skaffa minnen som värmer hela året.  Med många åk- och upplevelseattraktioner, 5-kamp, spelhus, hundratusentals blommor, underhållning på scen och teater erbjuder Liseberg aktiviteter för alla. Nordens största nöje ligger i Göteborg, helt enkelt och granne med Gothia Towers!

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Bästa Göteborgstipsen

Många tycker att Göteborg är en riktig sommarstad och visst är jag benägen att hålla med även om vi som bor här älskar vår stad året runt! Häromdagen tog jag m…

Hallins reseblogg

Upper House i Göteborg

Vi som bor i Göteborg har kunnat följa bygget vid Gothia Towers där ett tredje torn nu skjuter i höjden och kommer att bli det högsta i Göteborg. Tornet står f…

Hallins reseblogg

Göteborg – shopping och fik

Under helgen tar vi en paus från tävlingarna innan de drar igång på måndag igen. Det är så roligt att vi har så många tävlande! Resia har sitt huvudkontor i Gö…

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp