• Hooks Herrgård vid Hokasjön

  Konferens, golf och rekreation

Hooks Herrgård – konferens, golf och rekreation

Ett par mil söder om Jönköping ligger Hooks Herrgård och speglar sig stolt i Hokasjöns vatten.

Hooks Herrgård är idag ett familjärt och trivsamt konferens-, golf- och rekreationshotell vilande på historiens vingslag. Herrgården är från 1700-talet och drivs av familjen Edberg sedan 1963.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Sverige

 • Huvudstad

  Stockholm

 • Språk

  Svenska

 • Valuta

  SEK

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Bo på Hooks herrgård

Hooks Herrgård

Herrgårdens ombonade lobby med sin brasa ger ett varmt välkomnande till alla besökare. Tillsammans med den trivsamma baren och den vackra restaurangen med utsikt över Hokasjön är herrgården en självklar medelpunkt under er vistelse. Det moderna konferenshuset rymmer 20 konferenslokaler inklusive grupprum, där den största konferenslokalen tar upp till 300 personer. På anläggningen finns det 105 hotellrum med totalt 236 bäddar och två 18-håls golfbanor.

Tvådagars konferenspaket inklusive en natts logi, konferenslokal två dagar med måltider inkluderat enligt program nedan. Måltidsdryck som ingår är lättöl eller vatten. Som konferensgäst på Hooks Herrgård ingår det även en greenfee på golfbanan under er vistelse.

www.hooksherrgard.se

Programförslag för Hooks Herrgård

Middag i vacker miljö

Dag 1

• Förmiddagskaffe med hembakat bröd.
• Lunchbuffé som innehåller sill och salladsbuffé,
  två olika varmrätter samt kaffe och dessert.
• Eftermiddagskaffe med kaka.
• Trerätters middag.
• Logi och frukostbuffé.
• Konferenslokal.

Konferera på Hooks herrgård

Dag 2

• Förmiddagskaffe med hembakat bröd.
• Lunchbuffé som innehåller sill och salladsbuffé,
  två olika varmrätter samt kaffe och dessert.
• Eftermiddagskaffe med kaka.
• Konferenslokal.

Prisuppgifter

Januari-mars
Del i dubbelrum från 2. 051:–/person
Enkelrum från 2. 251:–/person

April- december
Del i dubbelrum från 2. 524:-/person
Enkelrum från 2. 800:-/person

I priset ingår:
Priserna är baserade på en grupp bestående av minst 20 personer och inkluderar en natts logi med frukost, greenfee samt konferenslokal och måltider två dagar enligt specifikation ovan. Priserna är exklusive moms.

Denna prisindikation kan variera beroende på kapacitetstillgång och säsong. Begär gärna en kostnadsfri offert.

Vi kompletterar gärna detta konferenspaket med transportlösningar!
 

Golfa vid Hooks Herrgård

Tips på tilläggsaktiviteter

Golf
Två bra 18-hålsbanor finns. Parkbanan med sitt natursköna läge intill Hokasjön och Skogsbanan för den som vill ha lite mer utmaning. Boka en golflektion med instruktör för er som vill prova på eller finslipa ditt golfspel. Golflektionen ges i deras golfstudio eller på några av deras fina närspelsområden. Som företagsaktivitet erbjuder de även clinics (prova-på-golf ).

Äventyrsön
Här erbjuds det äventyrliga aktiviteter på Äventyrsön i Hokasjön. Ett axplock: höghöjdsbana, stockstege, klättervägg, pilbåge och yxa.

Badtunnor och Sjöbastu
Känn värmen från bastun och njut av utsikten över Hokasjön och njut av de härliga badtunnorna vid strandkanten. Sjön välkomnar er gärna för ett svalkande dopp.

1st Class Kitchen
Laga er trerättersmiddag tillsammans med Herrgårdens kockar. Denna aktivitet erbjuds november-mars.

Segway
Prova på att köra ute i naturen, en aktivitet som alla kan vara med på. Denna aktivitet avslutas med en tävling på teknikbana - den som kör snabbast vinner.

Kreativa Uppdraget
En lagaktivitet där tid och finurlighet är ett vinnande koncept, aktiviteten genomförs med att man får frågor via mobil och att man även svarar via mobilen. När man fullföljt en fråga kommer nästa. Laget ska exempelvis fotografera en traktor och på fotot ska samtliga lagmedlemmar finnas med.

Slaget om skatten
Denna aktivitet börjar med en auktion där lagen får bjuda på olika saker som senare kommer ha mer eller mindre betydelse i tävlingen. Därefter startar en mångkamp med varierande grenar där lagen som bjudit på ”rätt” saker får fördel i vissa grenar. Med GPS och vunna ledtrådar ska lagen sedan göra upp om kampen om skatten.
 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp