• Stenungsbaden Yacht Club

  Moderna lokaler i inspirerande omgivning

Konferens med saltstänk på Västkusten

Nu kan du uppleva känslan av Newport och oceanångarromantik i svensk tappning, endast en dryg halvtimme från Göteborg.

Att konferera på Stenungsbaden Yacht Club innebär inte bara moderna välutrustade lokaler utan i lika hög grad en inspirerande omgivning och ett betydande aktivitetsutbud.

Ända sedan starten har verksamheten fokuserat på att vara en nytänkande mötesplats för både stora och små företag. Här finns möjlighet att ordna gruppevents för upp till 500 personer och det är bara ytterväggarna och fantasin som sätter gränser. För er som vill utmana er själva eller varandra, som vill stärka gruppen eller bara trötta ut kroppen har hotellet ett fyrtiotal aktiviteter att välja bland. Somliga är rent fysiska, andra sätter tankeverksamheten eller samarbetsförmågan på prov. Gemensamt för dem alla är att de brukar leda till smittande skratt.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Sverige

 • Huvudstad

  Stockholm

 • Språk

  Svenska

 • Valuta

  SEK

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Härlig miljö på Stenungsbaden Yacht Club

Stenungsbaden Yacht Club

Hotellet har en konferenskapacitet på 1.500 personer och bäddar för 450 gäster. Till hotellet räknas också Villa JC Stevens, för exklusiva och avskilda möten. I december 2008 öppnade även  en komplett wellnessanläggning - Bluewater Sports & Health Club.

Fakta i korthet:
- 215 rum (Racing class, Cruising class, Pemium cruising class, Royal treat och Villa JC Stevens)
- 450 bäddar
- 1 500 personers konferenskapacitet
- 13 konferensrum
- 11 grupprum
- Fyra restauranger och barer samt stor festvåning
 

www.stenungsbaden.se

Programförslag för Stenungsbaden Yacht Club

Konferera på Stenungsbaden Yacht Club

Dag 1

• Ankomst- och förmiddagskaffe med kaffe/te och smörgås

• Konferenslunchbuffé inklusive smör, bröd, sallad, lättöl eller vatten samt kaffe

• Eftermiddagskaffe med kaka

• Tvårätters konferensmiddag med kaffe
 

Stenungsbaden brygga

Dag 2

• Frukostbuffé

• Förmiddagskaffe med kaffe/te samt kaka

• Konferenslunchbuffé inklusive smör, bröd, sallad, lättöl eller vatten samt kaffe

• Eftermiddagskaffe med kaka
 

Prisuppgifter

Del i dubbelrum från 2.290:– /person
Enkelrum från 2.550:– /person

I priset ingår:
Priserna är baserade på en grupp bestående av minst 15 personer och inkluderar en natts logi med frukost, konferenslokal två dagar samt måltider enligt ovan. Fri tillgång till relaxavdelningen, fitness och pass för samtliga konferensgäster. Behandling tillkommer.Priserna är exklusive moms. Vi kompletterar gärna detta konferenspaket med transportlösningar!

Denna prisindikation kan variera beroende på kapacitetstillgång och säsong. Begär gärna en kostnadsfri offert.

Stenungsbaden spa

Tips på tilläggsaktiviteter

Att krydda vistelsen med en dag på havet eller golfbanan är mer än bara ett roligt sätt att vara tillsammans. Året runt erbjuder Stenungsbaden Yacht Club en mängd stimulerande aktiviteter. Ni kan välja bland ett drygt fyrtiotal olika aktiviteter; allt från vinprovning och äventyrsbanor till matchracing med extrema seglingsmaskiner. Magasinet på Korsholmen är en riktig pärla. Här kan ni njuta av en riktig västkustkväll med havets läckerheter och njuta av solnedgången över Västerhavet. Lugnare motion på lagom kuperade fairways och greener erbjuds också – inte mindre än sex banor att utmana
 

Skärgårdstur
Under cirka två timmar tas ni med på en populär tur i den Bohuslänska skärgården. Kombinera detta med en lunch och avsluta sedan kvällen med en middag eller bara njut av omgivningen. 


Sjöbodskväll på Korsholmen
Är det inte underligt att mat och dryck alltid smakar bättre i riktigt rustik miljö? Vad det beror på kan man spekulera över, men nog är det ett faktum. Ett annat obestridligt faktum är att sjön suger, så självklart har Stenungsbaden sett till att kombinera dessa fakta genom att ordna skaldjurskryssningar ut till charmiga Korsholmen. Korsholmen utanför Skärhamn på Tjörn är Stenungsbadens egen ö i den vackra bohuslänska skärgården. Färden mot denna lilla pärla går genom skärgården förbi Åstol och Rönnäng. Målet är en gammal tjärdoftande sjöbod. Vågorna kluckar rakt under fötterna och efter en stunds mumsande brukar allsången komma igång alldeles av sig själv (varenda Taubevisa sitter i väggarna). Om inte, kan öns egen trubadur hjälpa till med den saken. På den karga ön väntar kvällens fest i den vindpinade gamla sjöboden där doften av tjära, tång och hav sitter i väggarna som fin kontrast till dofterna från maten. Njut av musiken, den läckra Bohusbuffén och glöm för all del inte tillbehören i de kylda flaskorna. Medan solen sänker sig i havet kan ni därefter dansa er trötta till sena kvällen.


Quick fix på Bluewater Sports & Health Club
Den perfekta uppladdningen för hela gänget. Samlas och njut av en svalkande drink medan experterna på Bluewater Sports & Health Club fixar det yttre – med snabba syrebehandlingar, makeup, hudvård, manikyr och hårstyling.


Matchracing i Hakefjorden
Matchracing är en segeltävling i högsta divisionen där tävlingslusten och vinnarinstinkten sätts på hårda prov. En kamp om fart och vind mellan två båtar där lagtaktik och samarbete kring tampar och vinschar avgör vem som vinner och förlorar. Matchracing arrangeras med riktiga tävlingsmaskiner i korta seglingar om cirka 20 minuter. För större sällskap brukar gruppen delas upp för att kombinera seglingen med ytterligare en aktivitet.


Blanda den perfekta drinken
En uppskattad aktivitet är att lära sig blanda den perfekta drinken under ledning av en bartender. Varianter på detta tema är whiskyprovning eller öltest. Därutöver har Stenungsbaden en vinkällare med över 500 lagrade sorter. Provning av några finare märken under sakkunnig ledning är alltid ett trevligt alternativ.


Boot camp
Boot camp-träning är hämtad från de amerikanska elitmilitärernas fysträning. Utmanande och tufft är bara förnamnet. En positiv bieffekt är lyckligtvis att det är vansinnigt kul också. Inte minst i grupp – vem är egentligen tuffast på kontoret? Här är lagandan viktig, med hjälp av gruppen och instruktörerna peppas och pressas deltagarna att klara uppgifter som först kan upplevas omöjliga. Boot camp-träningen kräver visserligen både uthållighet och mod, men det räcker med en hyfsad grundkondition för att vara med. Absolut viktigast är inställningen och sammanhållningen i gruppen.

 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp