• Högklassig standard på Saltsjöbaden

  Konferens på stranden i "Wallanders" hemstad

Konferera i Wallanders hemstad

Med stranden 20 meter bort är det havet och horisonten som sätter stämningen. Här råder lugn och ro.

Den sköna atmosfären i kombination med det kompletta utbudet av olika behandlingar, bastutyper, bad och träningspass ger er stor valfrihet under er vistelse och samtidigt extra kraft att komma tillbaks till vardagen. Njut av en tvådagarskonferens i Ystad.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Sverige

 • Huvudstad

  Stockholm

 • Språk

  Svenska

 • Valuta

  SEK

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Konferensanläggningen Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad

Ystad Saltsjöbad har varit den naturliga mötesplatsen i Sydsverige för rekreation, nöje och arbete sedan 1897. En klassiker som utvecklats i takt med tiden. Från anrikt badhotell till dagens kompletta konferens- och spaanläggning i härlig Newportanda. Vackert beläget bara ett stenkast ifrån havet.

Idag är den populära anläggningen redo att erbjuda såväl konferensarrangörer, konferensdeltagare, weekendgäster, semesterfirare som affärsresenärer en härlig vistelse och upplevelser med hög standard och utsökt mat.

www.ysb.se

Programförslag för Ystad Saltsjöbad

Konferenspaket med måltider inkluderat

Dag 1

Tvådagars konferenspaket inklusive en natt logi, konferenslokal med måltider inkluderat enligt nedan. Under vistelsen har ni tillgång till hotellets fantastiska spa-avdelning. Badrock, handduk och tofflor finns på alla rum. Vid tidpunkter då träningspass så som vattengymnastik, babysim eller yoga genomförs i poolhuset kan dock poolen eller jacuzzin ej användas. Däremot är alla gäster välkomna att delta i träningspassen.

• Förmiddagskaffe – matigare fika samt stort fruktfat, serveras med kaffe/te och juice.
• Lunchbuffé med varmrätt, soppa, hembakat bröd, salladsbord, lättöl eller vatten samt kaffe och kaka.
• Eftermiddagskaffe - hembakade kakor med läskande juice och fruktfat.
• Serveras med kaffe/te.
• Trerätters middag med ett glas husets vin alternativt en valfri 33 cl öl.

Utsökt mat på Ystad Saltsjöbad

Dag 2

• Frukostbuffé
• Förmiddagskaffe med kaka, knäckebröd med ost & marmelad samt frukt med kaffe/te och juice.
• Lunchbuffé med varmrätt, soppa, hembakat bröd, salladsbord, lättöl eller vatten samt kaffe och kaka.
• Eftermiddagskaffe - hembakade kakor med läskande juice och fruktfat.
• Serveras med kaffe/te.

Prisuppgifter

Del i dubbelrum från 2. 647:–/person
Enkelrum från 3. 147:–/person

I priset ingår:
Priserna är baserade på en grupp bestående av minst 15 personer och inkluderar en natts logi med frukost, konferenslokal två dagar samt måltider och dryck enligt ovan. Priserna är exklusive moms. Vi kompletterar gärna detta konferenspaket med transportlösningar.

Denna prisindikation kan variera beroende på kapacitetstillgång och säsong. Begär gärna en kostnadsfri offert.

Tips på tilläggsaktiviteter

Boule, Kubb och Frisbee-golf
Lekfullt och trivsamt. Hotellet tillhandahåller utrustning och visar var särskilda banor finns inom hotellområdet.

Golf
Tre fina golfbanor finns inom 15 minuter med bil från hotellet. På Gladan i Tomelilla finns dessutom en nio-håls parkbana öppen för alla. Låneklubbor och lektioner finns att tillgå.

Flottbygge
Lagvis byggs en vacker och funktionell flotte som sedan skall hålla för att tävla med. Fartfyllt och blött. Tidsåtgång två till tre timmar. Passar för 12–90 deltagare. Tillgängligt juni–augusti.

Mordgåtor
Ystad är mordgåtornas stad. Intressanta och välregisserade fall finns att lösa antingen inne i Ystads stadskärna eller på hotellet. Spännande hjärngymnastik för alla. Minimum 15 personer.

Trubadur
För den lite lugnare och stillsammare konferensen är en trubadur ett uppskattat inslag. Från lokala förmågor med skillingtryck till etablerade rikstrubadurer med Taube och Lasse Dahlqvist på repertoaren.

RIB-safari
En hisnande färd ut på havet i en RIB-båt (Rigid Inflatable Boat). Vi lovar 50 knop och mycket vågsprut. Strandhugg där gruppen ska lösa olika uppgifter. Från 10-20 personer. Tid cirka fyra timmar. Väder/årstidsberoende.

Stand up
Stå-upp-komiker har på senare år blivit ett mycket populärt inslag. Med lite framförhållning kan de ofta göra skräddarsydda specialshower som har med er konferens att göra. Att häckla chefen är alltid ett tacksamt ämne.

Smakprovningar
Under sakkunnig ledning genomförs olika typer av dryckesprovningar. Istället för en drink före middagen kan det vara trevligt att testa viner, olika ölsorter, brännvinskryddade snapsar eller whiskey. Efter middagen kan det vara gott att testa olika sorters choklad och avecer. Rådgör gärna med köksmästaren vilken typ av provning ni är intresserade av så att det blir balans och harmoni tillsammans med den mat som serveras. Från två personer. Tid cirka en timme.

Kivik
Besök på berömda Kiviks Musteri/ Äpplets hus med provning av olika sorters Cider och Kiviks egenproducerade Calvados. Gruppstorlek 5-35 personer. Provningen tar två timmar, visningen 45 minuter. Restid cirka en timma tur och retur.

Ridning
I samarbete med Ystad Ridklubb erbjuder Ystad Saltsjöbad ridning till sina konferensgrupper. Ridklubben ligger mycket naturskönt endast tio minuter från hotellet. Transport med buss till fasta priser ordnas. Tillsammans med en instruktör rider ni antingen i skogen eller i ridhus. Hjälmar finns till utlåning. De har både ponnyer och stora hästar att välja på. Deltagarna behöver bara oömma kläder och skor med liten klack (helst inte gympaskor). Minimum fem personer, max tio personer. Tidsåtgång cirka 90 minuter. Även Shetlandsponny-körning finns på klubben. All utrustning finns. Minimum fem personer, max tio personer.

Salt Creek Experience
För er som vill toppa vistelsen ytterligare finns sedan 2012 även The Creek Experience på Ystads Saltsjöbad. The Creek Experience innefattar en avslappnande helkroppsbehandling med många olika upplevelser för alla sinnen. Miljön påminner en tropisk regnskog med de fyra grundelementen luft, eld, jord och vatten som bas. De olika upplevelserna är inspirerade från sparitualer runt om i världen.

Direkt när ni kommer in möts ni av prunkande gröna växtväggar höljda i fuktig, varm dimma och vattenfall som försiktigt rinner ner längs en sluttande stenvägg. När värmen omslukat kroppen ska fötterna få sin fröjd. I de guldinklädda mosaikfaten mjukar fotsaltet från döda havet upp fötterna.

I den mörka lagunen, täckt med en dimridå, kryper ni sakta ner och låter det varma vattnet omsvärma kroppen. Lianerna hänger ner längs väggarna och ni drömmer er bort till Amazonas härliga laguner. Några facklor brinner med en varm låga så ni vet att ni inte är helt ensamma i djungeln.

I bastudelen hittar ni det turkiska bastubadet, Hamam. Där ska kroppen tvålas, skrubbas och sköljas av. Allt sker på de uppvärmda britsarna. Ångan ligger tät i bastun och ni känner hur sinnesron kryper in i själ och hjärta. Här finns även Rasulen i vilken ni smörjer in kroppen med speciell marockansk lera och låter ångan maximera kroppens upptagningsförmåga av lerans mineraler.

En varm dusch sköljer av leran och ni känner er uppfräschade långt in i porerna. I luftslussen där varm luft torkar kroppen och ni känner er starka och redo för nya äventyr.

Denna härliga upplevelse pågår i cirka två timmar.
 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp