• Ett spännande äventyr

    som utmanar dig med spänningen i att köra bil på ren is och snö

The winter experience

The winter experience by Dynatech är ett spännande äventyr som utmanar dig med spänningen i att köra bil på ren is och snö, omgiven av Norrlands fascinerande natur. Du instrueras av ett världsberömt team som kör bil shower med hög precision och som även är utvecklingsingenjörer inom bilindustrin. Du kommer att få exklusiv tillgång till anläggningar där den internationella bilindustrin utvecklar sina kommande modeller.

Ladda ner pdf här

Ett spännande äventyr som utmanar dig med spänningen i att köra bil på ren is och snö

The winter experience by Dynatech

Aktiviteterna äger rum i Arjeplog, en unik miljö i norra Sverige dit dom ledande biltillverkarna kommer varje år för att utveckla sina bilar i vinter klimat. Du kommer att erhålla en exklusiv tillgång till Colmis Proving Ground, en ledande provanläggning som i vanliga fall är reserverad för bilindustrin och dess utveckling av sina senaste modeller och prototyper.

The Winter Driving Academy kommer att fokusera på träning i att hantera bilen i kritiska situationer och du kommer att lära dig hur utvecklingsingenjörerna själva provar bilar. Steg för steg övas det på is och snöbanor, med speciellt designade split-u broms/traction och teknik-banor, som kommer att öka din kunskaper i bilkörning. Som avslutning på vad du har lärt dig under dagarna på banan kommer alla deltagare som fullföljt erhålla ett Winter Driving Certificate efter genomfört tävlingsmoment. 

Bas paketet är 3 dagar men du har möjlighet att lägga till en extra dag för den fullständiga upplevelsen. Säsongen börjar i Januari till början av April, fastän Februari och Mars är den mest optimala tiden för att delta i The Winter Experience, då dagsljuset är mer omfattande och iskvaliteten är i optimalt skick. Det kallas The Winter Experience av en anledning! Och temperaturen pendlar mellan -30 och -10 grader. Men oroa dig inte, vi kommer att hålla dig varm! Vi kommer att tillhandahålla varma kläder ,så att ni slipper frysa.

Programförslag

Ett spännande äventyr som utmanar dig med spänningen i att köra bil på ren is och snö

Dag 1

Utresa med flyg på morgonen från Arlanda. Vi kommer att hämta upp er på Arvidsjaur Airport och ta er till Hotell Silverhatten i Arjeplog. Efter ett kort välkomnande och gästerna har checkat in på sina rum så kommer det att erbjudas lunch på hotellet och dom följande timmarna kommer att reserveras för egen konferens. Om ni vill korta ner konferenstiden, så kan ett tillägg vara att genomföra någon av våra extremt roliga vinteraktiviteter (snöskoter, hundsläde eller ren äventyr).

Efter en kort fika paus så kommer det att bli dags att ta er till Colmis Proving Ground,en världsledande provanläggning. Om vi har tur på vägen, så kommer det kanske finnas möjlighet till att få en titt på ren eller älg ute i naturen.

Väl på Colmis, så kommer DynaTech Performance och Engineering Team att berätta om höjdpunkterna med resan – vinter och körning! Exklusivt för dig; teamet kommer att genomföra några av sina hisnande manövrar samt du kommer även få möjligheten till att få uppleva farten i bilen medans förarna från Performance Team tar ut dig på en hissnande tur på isen….

De sista timmarna på kvällen finns möjligheten till en avspänd tillvaro med dina vänner och kollegor och i hotellets faciliteter innan middagen som serveras med lokala specialiteter. En god natts sömn för att förbereda inför den stora kördagen ute på isen Stor Kålmis.

Ett spännande äventyr som utmanar dig med spänningen i att köra bil på ren is och snö

Dag 2

Efter en skön natts sömn är det dags för en stärkande stor frukost samt förberedelser inför den stora dagen,. Du kommer att köras från hotellet till Colmis Proving Ground. Efter en genomgång av säkerhetsinstruktioner, så kommer din kör-upplevelse på snö & is börja under ledning av DynaTech Performance Team. Det blir ett flertalet övningar att träna på och du kommer att uppleva vilka otroliga förbättringar som du gör under dagen, oavsett vilken nivå du har.

Vid lunch kommer ni att erbjudas en god varm lunch med lokala specialiteter. Vi kommer under eftermiddagen att fortsätta med nya körövningar och med ännu mera spänning! Både under för- och eftermiddagen så kommer det att bjudas på förfriskningar under körningarna. Efter en lång dag med mycket glädje och körning på snö & is, så kommer ni att transporteras till jaktstugan där man kan uppleva en avslappnande tillvaro efter en perfekt dag med god dryck, värmande bad i jacuzzin och bastu.

Middagen kommer att serveras på samma ställe och förutom att uppleva god mat så kommer ni att erhålla THE WINTER DRIVING CERTIFICATE och prisutdelning för våra deltagarna efter dom övningarna vi genomfört under dagen. Du kommer sedan att köras tillbaka till hotellet för en god natts sömn.

Dag 3

På morgonen sista dagen så blir det en avslappnad frukost och möjlighet till konferens fram till lunch. Vill man så kan man som ett tillägg för den riktiga bilentusiasten, få tillgång till den ”avstängda” delen av Colmis Proving Ground och då få uppleva hur biltillverkarna och dess underleverantörer utvecklar bilar...och även köra på dessa banorna! Du kommer att behöva skriva på ett sekretessavtal, då många av fordonen som finns ute på området är prototyper och modeller som ännu ej finns ute på marknaden.

Ett annat alternativ är att använda tiden för en älgsafari eller något anat av våra alternativ från dag 1: snöskoter, hundsläde eller ren äventyret. När aktiviteterna är avslutade kommer det erbjudas lunch för att sedan transporteras till Arvidsjaur Airport för flygningen hem. Hemresa med flyg till Arlanda.

Prisuppgifter

Kontakta ditt lokala Resiakontor för en kostnadsfri och skräddarsydd offert just för er då priserna varierar beroende på säsong och kapacitet. Allt för att ni skall få en prisvärd och bra upplevelse.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp