• Konferens i Berlin

  Välkommen till en kulturstad med både klassisk och modern historia

Konferens i Berlin

Berlin är som en spännande och levande historiebok.

Tysklands huvudstad är fylld av klassisk såväl som modern historia. Men stan är också, tack vare att många utländska kulturarbetare flyttat hit, en veritabel om än lite ruffig smältdegel. Stilarna hos stadens invånare är obetalbara. Sätt dig på en uteservering och få en gratisshow.

Ladda ner pdf här

Fakta

 • Land

  Tyskland

 • Huvudstad

  Berlin

 • Språk

  Tyska

 • Valuta

  EUR

 • Tidsskillnad

  Samma tid

Hotel Penta Köpenick

Hotel Penta Köpenick***

Ett trevligt, nyrenoverat och prisvärt hotell beläget i den vackra förorten Köpenick, ca 10 km utanför centrala Berlin. Hotellet ligger vackert vid floden Dahme, mittemot Köpenick slott och erbjuder vackra och lugna omgivningar såväl som närhet till centrala Berlin. Hållplats för buss och spårvagn finns utanför hotellets entré som går in till centrala Berlin.

www.pentahotels.com

Fakta om resan

Välj vackra Berlin för nästa konferens

Välkomna till Berlin

Berlin bjuder på en enorm mångfald och det sjuder av liv - dygnet runt. Klassisk konst, musik, teatrar och muséer finns i överflöd i denna historiska kulturstad. Samtidigt öppnas det nya gallerier, designbutiker, caféer, restauranger och ateljéer överallt i stan.

Lättast tar ni er runt i Berlin med busslinje 100 som går mellan det forna öst och väst via Brandenburger Tor. När du vant dig, är Berlins U-bahn (tunnelbanan) ett bra alternativ som snabbt tar dig runt i staden.
 

Prisuppgifter

Från 2.950:– /person
 

I priset ingår:
Priset är baserat på en grupp av minst 25 personer och inkluderar flyg från Stockholm, Göteborg eller Kastrup till Berlin tur och retur, del i dubbelrum inklusive frukost, tre nätter samt ankomst och avresetransfer (transfer med egen buss från flygplatsen till hotellet tur och retur).

Denna prisindikation kan variera beroende på kapacitetstillgång och säsong. Begär gärna en kostnadsfri offert.

 

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp