• Följ med på en skräddarsydd träningsresa

    med Anna Sunneborn till Mallorca!

Träningsresa till Mallorca

Följ med på en skräddarsydd träningsresa och kom hem laddad med energi! Anna Sunneborn följer med som föreläsare och träningsledare under ett par av passen. Vi lovar dig härlig träning och inspiration på en av Medelhavets vackraste platser.

5–9 maj 2017
12.595:–/person inkl. moms

”Att utsätta mig för nya utmaningar har varit en drivkraft sedan jag var liten. Att göra något som faktiskt inte spelar någon roll för någon annan än mig själv, det tycker jag om. En sak är i alla fall klar, det är aldrig för sent att börja.”
Anna Sunneborn

Hotell och flygtider

Hotel Be Live La Cala****
Hotellet ligger direkt på stranden i Cala Major, endast 10 minuters bilresa från Palma. Busshållplats med avgångar till Palma centrum ligger ett stenkast bort. Hotellet som har utomhuspool och solterrass, tar endast emot vuxna gäster.

Flygtider
5 maj Arlanda–Palma de Mallorca 6.15–10.00
9 maj Palma de Mallorca–Arlanda 15.10–18.50

Program dag för dag

FREDAG 5 MAJ
Ankomst till Palma där vi möts av vår guide och åter tillsammans direkt till vårt härliga hotell. På eftermiddagen håller Anna i ett energifyllt pass på stranden vid hotellet. På kvällen samlas vi för en fördrink innan vi lyssnar på Annas inspirerande
föreläsning ”Säg JA till livet”. Efteråt serveras middagsbuffé på hotellet.

LÖRDAG 6 MAJ
Vi laddar inför dagen med frukost tillsammans med Anna och reflekterar kring gårdagens föreläsning. Därefter ger vi oss i väg till Calvià Athletics Track’s löparbana för ett härligt träningspass med Anna. Lunch och eftermiddag på egen hand, med tid för att se Palma, eller njuta av stranden om vädret tillåter. Vi samlas för lite mingel och fördrink innan kvällens middagsbuffé på hotellet.

SÖNDAG 7 MAJ
Efter frukost åker vi på en heldagsutflykt till Valdemosse och Sollér. Här väntas en dag med vackra vyer och pittoreska gator och torg i de små byarna! Lunch äter vi tillsammans på stranden i Puerto Sollér och lite shopping och bad för den som vill innan vi åker tillbaks till hotellet. Middagsbuffé på hotellet.

MÅNDAG 8 MAJ
Dags att ladda upp med en energirik frukost igen inför resans andra pass med Anna på Calvià Athletics Track’s löparbana. Lunch och eftermiddagen på egen hand. Middagsbuffé på hotellet.

TISDAG 9 MAJ
Efter frukost håller Anna i en förmiddagsaktivitet innan vi lämnar Mallorca med ny energi och inspiration.

Mer information och tider kommer närmare inpå
avresa.

I priset ingår:

• Flyg t/r med SAS (SAS Plus)
• Transfer flygplats–hotell t/r
• Del i dubbelrum (separata sängar) på Hotel La Cala 4 nätter
• Halvpension (frukost och middag alla dagar)
• Eftermiddagspass dag 1
• Välkomstdrink
• Föreläsning ”Säg JA till livet” med Anna
• Mingel och fördrink kväll 2
• 2 träningspass på friidrottsarenan i Calvía
• Heldagsutflykt till Val de Mosssa och Sollér inklusive lunch
• Förmiddagsaktivitet på avresedagen

 

Tillägg

Enkelrumstillägg 1.710:–/person
Enkelrum med havsutsikt 780:-/person
Dubbelrum med havsutsikt 390:–/person
Reseförsäkring 140:–/person
Avbeställningsskydd 385:–/person

Bokningsinformation

Sista anmälningsdag är 10 oktober 2016. Först till kvarn gäller då antal platser är begränsade. Du anmäler dig/er genom att maila grupp.valhallavagen@resia.se, skriv ”Träningsresa Mallorca” i ämnesraden. Välkommen med din anmälan!
Anmälan är bindande och en deposition på 2500:–/person och ska vara Resia tillhanda inom 5 dagar. Depositionen är inte återbetalningsbar vid avbokning. Övriga villkor och regler skickas i samband med anmälan. Priset och resans genomförande baserar sig på att minimum 25 personer. Vid lägre antal förbehåller Resia sig rätten att ställa in resan senast 14 oktober 2016. Vid eventuell sjukdom etc hos Anna Sunneborn kommer inte resan att ställas in utan lämplig ersättare följer med.

Reseinspiration

Hallins reseblogg

Palma – världens minsta storstad

Resejournalisten Jörgen Ulvsgärd, aktuell med reseguiden Mitt Mallorca, delar med sig av sina bästa tips och bilder.    Allt fler resenärer söker sig i dag til…

Hallins reseblogg

Att göra i Palma

Palma är Mallorcas ”huvudstad” och ligger på öns sydvästra sida. Det tar inte mer än 15-20 minuter att åka hit från flygplatsen. Antingen tar du bu…

Hallins reseblogg

Bästa Mallorca-tipsen

Idag gästas bloggen av Mallorcaguide.se som drivs av svenskar som är bosatta på Mallorca. Här delar de med sig av sina bästa tips på saker du inte bör missa nä…

Upp