Välkommen till Resia Möten, Event och Konferens

Vi visar vägen till dina möten oavsett var.

Varje dag hjälper vi små och stora företag, föreningar och grupper med möten, event, konferenser och kongresser. Utifrån budget och syfte skräddarsyr vi resa, boende, utflykter, måltider och andra evenemang. Vi rekommenderar även gärna en inspiratör, moderator eller underhållare som kan se på ditt företag ur ett annat perspektiv.

Vi tar helt enkelt hand om allt det praktiska så kan ni koncentrera er på innehållet. Med ett relevant och inspirerande upplägg skapar vi bästa förutsättningar för att målen med exempelvis en konferens infrias. Räcker tiden ändå inte till kan vi också hjälpa till med det administrativa arbetet.

Efter femtio år i världen kan vi visa dig hundratals fantastiska platser, och vi letar ständigt efter nya oväntade, annorlunda och gemytliga upplevelser. Vart du än landar vet vi var du bor bäst, äter bäst och vilken plats som är bäst för möten, antingen om du samlar företaget till en konferens, ska träffa kunder och återförsäljare eller arrangerar ett event. På så sätt kan du försäkra dig om att förutsättningarna alltid är de bästa.

Boka gärna in ett personligt möte för en kostnadsfri offert. Vi lovar att det kommer att kännas tryggt, säkert och väldigt prisvärt.

Välkommen till Resia
Björn Wigge, Produktchef Möten, Event och Konferens.

Välkommen till Resia! Välj ett kontor nedan.

Om du har några frågor så tveka inte att ringa. Du kan också skicka ett meddelande och lämna dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig.

Läs mer om oss

Upp