Köp ett presentkort på bröllopsresor hos Resia

Presentkort på bröllopsresor

Överraska brudparet med den bästa bröllopspresenten av dem alla: ett presentkort på resor! Ett presentkort på resor passar perfekt som ett bidrag till smekmånaden, eller till kommande äventyr för de lyckligt nygifta.

Med Resias presentkort på bröllopsresor kan brudparet själva välja mellan olika arrangörer som har resor till bland annat exotiska paradisdestinationer, händelserika storstäder, äventyrliga safarin och avkopplande sparesmål.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se, eller genom att ringa på telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

Köp ditt presentkort direkt online

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). 

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.