Köp ett presentkort på bussresor hos Resia

Presentkort på bussresor

Unna dina nära och kära, eller varför inte din personal ett presentkort på sköna bussresor. På Resia säljer vi bussresor med Scandorama och Ölvemarks, som har destinationer världen över.

Att åka på en bussresa är en härlig upplevelse, inte minst för att man genom fönstret får se sagolika landskap och vyer i olika länder, men också för den härliga gemenskapen som uppstår resenärerna emellan.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se, eller genom att ringa på telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

Köp ditt presentkort direkt online

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). 

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.