Köp ett presenkort på charterresor hos Resia

Presentkort på charterresor

Köp ett presentkort på en härlig charterresa till bröllopsparet, dina nära och kära eller som en uppmuntran till din personal. Vi på Resia har ett brett utbud av charterresor till destinationer världen över som passar både en vår-, sommar-, höst-, eller vintersemester.

Hos oss kan du välja på charterresor med Apollo, TUI, Ving, Detur, Airtours, Kroatienspecialisten, Solresor och Turkietresor. Här kan den lycklige välja och vraka mellan ljuvliga resmål som bland annat Italien, Vietnam, Mexiko och oerhört många fler.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se, eller genom att ringa på telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

Köp ditt presentkort direkt online

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). 

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

Presenkort på kryssningar

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.