Köp ett presentkort på fotbollsresor hos Resia

Presentkort på fotbollsresor

Är din partner, vän, familjemedlem, eller personal intresserad av fotboll? Då har vi den perfekta presenten: Resias presentkort på fotbollsresor! Vi har arrangörer som Box Office, Go Sport Travel och Nickes som alla erbjuder fotbollsbiljetter till de absolut mest åtråvärda och spännande matcherna inom fotbollsvärlden.

Att gå på fotboll är en fantastisk upplevelse som ger din resa det där lilla extra och gör den extra minnesvärd. På en fotbollsresa får du se de största världsstjärnorna och känna på den obeskrivligt härliga stämningen på världens mest spektakulära arenor.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se, eller genom att ringa på telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

Köp ditt presentkort direkt online

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). 

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.