Köp ett presentkort på golfresor hos Resia

Presentkort på golfresor

Känner du någon som är golftokig? Då kan du överraska denna person med Resias presentkort på golfresor! Vi säljer golfresor till exotiska resmål världen över med arrangörerna Golf Plaisir, Olka Golf och Club Med.

På våra resebyråer hjälper vi dig med att boka en golfresa till destinationer som bjuder på de absolut grönaste och vackrast belägna golfbanorna du kan tänka dig.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se, eller genom att ringa på telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

På grund av tekniska problem går det inte att köpa presentkort på vår sajt just nu, vi hänvisar därför till våra butiker vid köp av presentkort.

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). 

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.