Köp ett presentkort på hockeyresor hos Resia

Presentkort på hockeyresor

Letar du efter en present till äkta hockeyälskare? Då passar Resias presentkort på hockeyresor perfekt! Vi har arrangörerna Go Sports Travel och Nickes som erbjuder oförglömliga hockeyresor till USA och Kanada.

Att gå på hockey i USA och Kanada är en häftig upplevelse, ett minne för livet och en rolig aktivitet för till exempel kompisgänget, familjen eller kollegorna. Förutom att gå på hockey kan du under resan också upptäcka storslagna städer som New York, Toronto och Los Angeles.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se, eller genom att ringa på telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

Köp ditt presentkort direkt online

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). 

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.