Köp ett presentkort på kryssningar hos Resia

Presentkort på kryssningar

Uppmuntra din älskling, familjemedlem, vän, bröllopsparet, eller din personal med ett presentkort på kryssningsresor. Att ge sig ut till havs är en fröjd för ögat och balsam för själen, på en kryssning kan du koppla bort all vardagsstress och bara andas in den friska luften och de vackra vyerna.

Hos oss har du ett stort utbud av arrangörer som Celebrity Cruises, Royal Caribbean, MSC Cruises, Costa Cruises och Hurtigruten, alla erbjuder olika avgångar och destinationer världen över. Du får bland annat kryssa mellan de karibiska öarna, pittoreska Medelhavsöar, eller i det storslagna och sagolika norska fjordlandskapet.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se, eller genom att ringa på telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

Köp ditt presentkort direkt online

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). 

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.