Köp ett presentkort på nöjesweekends hos Resia

Presentkort på nöjesweekend

Ge bort ett presentkort på en avkopplande nöjesweekend till din käresta, vän, familj eller som en uppskattning till din personal. På en weekendresa kan du koppla bort vardagen och stressen, samtidigt som du får ett härligt miljöombyte, nya intryck och spännande upplevelser.

Ett presentkort på en nöjesweekend köper du på någon av våra resebyråer, online på resia.se, eller genom att ringa på telefon 0771-92 92 92. På våra resebyråer hjälper vi dig att sy ihop lyxiga weekendpaket med exempelvis teater i Stockholm, konsert i London eller musikal i New York.

Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

Köp ditt presentkort direkt online

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). 

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.