Köp ett presentkort på skidresor hos Resia

Presentkort på skidresor

Överraska någon du tycker om med ett presentkort på äventyrliga skidresor i mysiga skidorter runtom i världen. Vi på Resia har ett brett utbud av skidresor med arrangörerna STS Alpresor, Lion Alpin, Club Med och Bengt-Martins.

Att åka på en skidresa skapar glädje och ljus i det kalla vintermörkret och är en härlig upplevelse för alla åldrar. På en skidresa få du njuta av oslagbara vyer, bo i fina fjällstugor, åka i fantastiska backar och koppla av på ljuvliga spaanläggningar.

Presentkortet kan du köpa på någon av våra resebyråer runtom i landet, på resia.se, eller genom att ringa på telefon 0771-92 92 92. Kortet gäller i tre år och du bestämmer själv värdet på det. Presentkortet är inte personligt, utan kan enkelt överlåtas till någon annan.

Köp ditt presentkort direkt online

OBS! Du kan använda presentkortet som betalning för alla typer av bokningar i någon av våra resebyråer. När du bokar online på resia.se gäller presentkortet endast som betalning när du bokar flyg samt flyg+hotell (ej charter och ej endast hotell). 

Har du speciella önskemål hjälper vi dig gärna. Välkommen in till närmaste Resia-butik!

OBS!

Om du har bokat två enkelbiljetter innebär detta att om den ena flygningen av någon anledning inte genomförs som planerat, avbokas / ändras inte den andra flygningen med automatik, utan du måste själv boka om biljetten.Om biljetten inte är ombokningsbar är det du som står för kostnaden.